Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Više informacija

Zatvori

13. lipanj. 2018.

Čabar, Međunarodni susret umjetnika – Odlična atmosfera… i perspektiva

Središnji čabarski trg 9. lipnja okupiralo je 50-tak umjetnika iz nekoliko zemalja. U odličnoj atmosferi izložili su svoja djela i stvarali nove radove, obišli baštinske objekte, upoznali ljepote Gorskog kotara, a na kraju dana sve se pretvorilo u malu viz-art koloniju i ugodno druženje.

Grad Čabar iskazao se kao dobar domaćin kreativcima i sigurno će ova manifestacija (ovogodišnji Susret je drugi po redu) prerasti u jednu novu goransku turističku atrakciju i popularno okupljalište vizualnih umjetnika.

Izlagači i posjetitelji su vrlo zadovoljni programom te, što je posebno važno, svjesni su da u ovakve evente treba dugoročno ulagati, kako bi se izgradilo imidž i cjeloviti koncept razvoja publike. U razgovoru s gradonačelnikom i suradnicima dogovoreno je da Grad Čabar postane novi član mreže Kreativnih gradova Hrvatske. Čestitamo!

Besplatno se registrirajte

Besplatno se registrirajte

Registrirani korisnici imaju pristup većini naših zaštićenih materijala (ovisno o njihovim ovlastima unutar Grada). Zanimaju li vas koje su druge prednosti registracije?

Česta pitanja

Registrirani korisnici imaju pristup novoj kategoriji "Pitanja i odgovori" gdje mogu postavljati nova pitanja i odgovarati na već postavljena pitanja. Postavljeno pitanje automatski će se i bez moderiranja prikazati u kategoriji Na svako pitanje mogu odgovarati svi registrirani korisnici.

Prijava Registracija