09. studeni. 2018.

Pomoć malim obrtnicima u gradovima – traže se kontakti

Europska komisija, DG GROWTH bavi se digitalizacijom i modernizacijom gradskih središta te pomoći malim trgovcima kako bi se prilagodili novim uvjetima na tržištu. U skladu s tim potrebne su im osobe iz gradskih uprava koje se bave time i imaju informacije. Molimo da nam dostavite kontakte osoba koje su u vašim gradovima zadužene za takve projekte, budući da Europska komisija planira održavati radionice i omogućiti pomoć u takvim projektima.

Više o inicijativi i politikama Europske komisije pročitajte u brošuri na sljedećoj poveznici: https://publications.europa.eu/en/publication-detail/-/publication/d606c517-4445-11e8-a9f4-01aa75ed71a1/language-hr.

Podatke o osobama koje predlažete za sudjelovanje u ovoj aktivnosti molimo dostavite na maja@udruga-gradova.hr po mogućnosti do petka, 16. studenog.