Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Više informacija

Zatvori

Arhiva Događanja

Radionica na temu polugodišnjeg financijskog izvještaja

U organizaciji TS Seminara održat će se radionica pod nazivom “Polugodišnji financijski izvještaji proračuna i proračunskih korisnika – pripreme”. Radionicom će se ukazati na što treba obratiti pažnju kod sastavljanja polugodišnjih financijskih izvještaja. Također će se dati osvrt na utvrđene nepravilnosti te pregled evidentiranja specifičnih poslovnih događaja. Voditeljica radionice će biti urednica Davorka Foretić, a […]

Čitajte dalje

13. susret gradova i općina – prijatelja djece – „Ekologija i održivi razvoj“

13. susret gradova i općina – prijatelji djece ove se godine održava 8. lipnja 2019. u Gradu Varaždinu-prijatelju djece na temu „Ekologija i održivi razvoj“. Organizatori susreta su Središnji koordinacijski odbor akcije „Gradovi i općine-prijatelji djece“ – Savez društava „Naša djeca“ Hrvatske i Koordinacijski odbor „Grad Varaždin-prijatelj djece“. Susret započinje sa svečanim otvaranjem u Hrvatskom […]

Čitajte dalje

cITy upgrade

City upgrade je događanje Udruge gradova koje okuplja one koji aktivno sudjeluju u tehnološkom razvoju lokalne zajednice i žele odgovore i rješenja za izazove s kojima se susreću. Održava se 7. lipnja 2019. godine u Vijećnici Grada Krka.

Čitajte dalje

Besplatno se registrirajte

Besplatno se registrirajte

Registrirani korisnici imaju pristup većini naših zaštićenih materijala (ovisno o njihovim ovlastima unutar Grada). Zanimaju li vas koje su druge prednosti registracije?

Česta pitanja

Registrirani korisnici imaju pristup novoj kategoriji "Pitanja i odgovori" gdje mogu postavljati nova pitanja i odgovarati na već postavljena pitanja. Postavljeno pitanje automatski će se i bez moderiranja prikazati u kategoriji Na svako pitanje mogu odgovarati svi registrirani korisnici.

Prijava Registracija