Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Više informacija

Zatvori

10. listopad. 2018.

Besplatan program učenja za gradove, općine i županije

U sklopu PROSPECT projekta Obzor2020 nudi se besplatan program učenja za gradove, općine i županije na temu financiranje provedbe održivih energetskih i klimatskih akcijskih planova korištenjem inovativnih financijskih instrumenata.

U tijeku je drugi poziv za iskaz interesa: https://h2020prospect.eu/get-involved i traže se zaposlenici gradova, županija, općina ili javnih energetskih agencija da se pridruže programu kao mentori ili kao sudionici.

Program učenja koncipiran je u pet (5) tematskih modula; javne zgrade, privatne zgrade, javna rasvjeta, promet i međusektorske teme (crowdfunding obnovljivih izvora energije, financiranje prilagodbe klimatskim promjenama, proizvodnja i distribucija obnovljivih izvora energije…).

Letak s više informacija o samom projektu možete pronaći OVDJE.

Besplatno se registrirajte

Besplatno se registrirajte

Registrirani korisnici imaju pristup većini naših zaštićenih materijala (ovisno o njihovim ovlastima unutar Grada). Zanimaju li vas koje su druge prednosti registracije?

Česta pitanja

Registrirani korisnici imaju pristup novoj kategoriji "Pitanja i odgovori" gdje mogu postavljati nova pitanja i odgovarati na već postavljena pitanja. Postavljeno pitanje automatski će se i bez moderiranja prikazati u kategoriji Na svako pitanje mogu odgovarati svi registrirani korisnici.

Prijava Registracija