Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Više informacija

Zatvori

14. ožujak. 2017.

Besplatne regionalne radionice u sklopu projekta “Kombiniranje europskih strukturnih i investicijskih fondova i javno-privatnog partnerstva”

U sklopu projekta “Kombiniranje europskih strukturnih i investicijskih fondova i javno-privatnog partnerstva” Agencija za investicije i konkurentnost u svojstvu korisničke institucije zajedno s ugovarateljem ESCO grupom, poziva Vas na jednodnevne radionice.

Jednodnevne radionice održavaju se u sljedećim terminima:

30. ožujka 2017. OSIJEK ZOO HOTEL
31. ožujka 2017. ZAGREB HOTEL PANORAMA
5. travnja 2017. RIJEKA EKONOMSKI FAKULTET RIJEKA
7. travnja 2017. SPLIT HOTEL PARK

Pozivaju se javni naručitelji, predstavnici jedinica lokalne i područne samouprave da sudjeluju na besplatnim radionicama na kojima će svoje teme izlagati renomirani stručnjaci iz područja javnih financija, fondova EU, javno-privatnog partnerstva, računovodstva itd.

Poziv na radionice i detaljni program s temama i govornicima:

letter-hr-radionice_prefinal_rev9

Besplatno se registrirajte

Besplatno se registrirajte

Registrirani korisnici imaju pristup većini naših zaštićenih materijala (ovisno o njihovim ovlastima unutar Grada). Zanimaju li vas koje su druge prednosti registracije?

Česta pitanja

Registrirani korisnici imaju pristup novoj kategoriji "Pitanja i odgovori" gdje mogu postavljati nova pitanja i odgovarati na već postavljena pitanja. Postavljeno pitanje automatski će se i bez moderiranja prikazati u kategoriji Na svako pitanje mogu odgovarati svi registrirani korisnici.

Prijava Registracija