Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Više informacija

Zatvori

04. prosinac. 2017.

City LAB konferencija u Zagrebu – prijave su još otvorene!

City LAB konferencija koja će se održati u prostorijama Tehnološkog parka Zagreb u utorak 12.12.2017. ima još slobodnih mjesta za prijavu.

Konferencija koju organiziraju Udruga gradova i Laboratorij za društvene inovacije, namijenjena je lokalnim dužnosnicima i službenicima te zaposlenicima gradskih ustanova koji žele naučiti više o izradi lokalnih politika za poticanje društvenih inovacija i građanske participacije.

Poziv na konferenciju možete preuzeti ovdje, sudjelovanje je besplatno, a vašu prijavu s podacima o imenu i prezimu, funkciji/radnom mjestu i kontakt e-mail adresom pošaljite na stella.kalac@socinnovationlab.eu do petka 8.12.

Besplatno se registrirajte

Besplatno se registrirajte

Registrirani korisnici imaju pristup većini naših zaštićenih materijala (ovisno o njihovim ovlastima unutar Grada). Zanimaju li vas koje su druge prednosti registracije?

Česta pitanja

Registrirani korisnici imaju pristup novoj kategoriji "Pitanja i odgovori" gdje mogu postavljati nova pitanja i odgovarati na već postavljena pitanja. Postavljeno pitanje automatski će se i bez moderiranja prikazati u kategoriji Na svako pitanje mogu odgovarati svi registrirani korisnici.

Prijava Registracija