18. Travanj 2018.

10. koordinacija (grado)načelnika i učinkovita organizacija JLS [Zadar]

Libusoft Cicom najavljuje desetu Koordinaciju grado/načelnika u suradnji s Udrugom gradova. Domaćin Koordinacije ove je godine Grad Zadar uz pokroviteljstvo gradonačelnika gosp. Branka Dukića.

Pozivamo vas da srijedu, 18. travnja 2018. rezervirate za sudjelovanje na ovom zanimljivom događaju. Organizatori su pripremili niz aktualnih tema s kojima se čelnici JLS susreću u svom svakodnevnom radu. Uvaženi predavači i gosti na skupu su gosp. Teodor Antić, glavni tajnik Ustavnog suda RH, gđa. Ana-Marija Končić, voditeljica Zemljišnoknjižnog odjela Stalne službe u Sesvetama OGS Zagreb, gđa. Petra Papić, savjetnica u Službi za zaštitu  osobnih podataka, Agencija za zaštitu osobnih podataka i gosp. Dario Runtić, savjetnik iz Udruge gradova.

Očekuje vas bogat program, zanimljiva predavanja i prilika za razmjenu iskustava dobre prakse budući da je Koordinacija namijenjena svim čelnicima JLS s područja Zadarske, Šibensko-kninske, Ličko-senjske i Splitsko-dalmatinske županije. Izdvajamo samo neke od najavljenih tema:

• Izazovi u gospodarenju poljoprivrednim zemljištem
  • Izmjena i dopuna Zakona o zemljišnim knjigama – novine u postupku osnivanja i obnove
  • Pravni aspekti zaštite osobnih podataka (GDPR)
  • Novi Zakon o komunalnom gospodarstvu?
  • Digitalna transformacija JLS
  • Povećanje prihoda kroz ažurne i usklađene baze podataka
  • Prekršajna odgovornost JLS za nepravodobnu i nepotpunu naplatu prihoda
  • Kontroling naplate prihoda i podrška u odlučivanju
  • Učinci Zakona o financiranju JLS za prvi kvartal 2018. godine

Koordinacija će se održati u Hotelu Kolovare, s početkom u 11:00 sati, a sudjelovanje je besplatno.

Nakon radnog dijela svi prijavljeni sudionici moći će nastaviti druženje i razmjenu ideja na zajedničkom radnom ručku (oko 14 sati).

Molimo Vas da svoj dolazak potvrdite putem priloženog obrasca PRIJAVNICE najkasnije do petka 13. travnja 2018. godine ili putem e-maila prodaja@spi.hr.

Zašto biste se trebali registrirati na web stranicu Udruge gradova?