Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Više informacija

Zatvori

15. Veljača 2019.

11. Koordinacija grado/načelnika

Tvrtka Libusoft Cicom d.o.o. glavni je organizator 11. Koordinacije grado/načelnika koja će ovoga puta okupiti grado/načelnike cijele slavonske regije.

Koordinacija se održava u Slatini 15. veljače, pod pokroviteljstvom i domaćinstvom gradonačelnika Grada Slatine, gosp. Denisa Ostrošića i uz skromnu suorganizaciju Udruge gradova.

Uvaženi predavači i gosti na skupu eksperti su za teme iz svoje domene za koje u ovom času vlada veliko zanimanje. Očekuje vas bogat program, zanimljiva predavanja i prilika za razmjenu iskustava dobre prakse budući da je Koordinacija namijenjena svim čelnicima JLS s područja Vukovarsko-srijemske, Osječko-baranjske, Brodsko-posavske, Požeško-slavonske, Virovitičko-podravske županije.

Izdvajamo samo neke od najavljenih tema:

• Komunalna naknada – stari problemi i novi izazovi
• Ustrojstvo i sistematizacija kao prepreka učinkovitoj naplati prihoda
• Evidencija komunalne infrastrukture
• Uređeni matični podaci pravo su zlato
• Zaštita podataka iz perspektive lokalne samouprave i proračunskih korisnika
• Kako čitati financijska izvješća – upute za top management

Koordinacija će se održati u Restoranu Giovanni (u sklopu Agroduhan d.o.o.), Nikole Šubića Zrinskog 30, Slatina, s početkom u 10:00 sati, a za sve predstavnike JLS sudjelovanje je besplatno. Nakon radnog dijela svi prijavljeni sudionici moći će nastaviti druženje i razmjenu ideja na zajedničkom radnom ručku (oko 14 sati).

Molimo Vas da svoj dolazak potvrdite putem priložene PRIJAVNICE najkasnije do utorka 12. veljače 2019. godine.

15.02.19. Poziv za sudjelovanje
15.02.19. Program rada – Slatina
15.02.19. Prijavnica – Slatina

Morate biti prijavljeni u sustav da bi se mogli registrirati za sudjelovanje na događanju

Zašto biste se trebali registrirati na web stranicu Udruge gradova?

Ukoliko niste registrirani i prijavljeni na web stranicu Udruge gradova nećete imati pristup svim objavljenim vijestima, najavama događanja (konferencije, seminari, edukacije itd.), izdvojenim tekstovima natječaja za dodjelu bespovratnih sredstava jedinicama lokalne samouprave te recentnim medijskim objavama vezanim za lokalnu samoupravu.

Registrirati se mogu samo dužnosnici i službenici gradova koji su članovi Udruge gradova u RH.

Otvoreni natječaji

Svi natječaji

Besplatno se registrirajte

Besplatno se registrirajte

Registrirani korisnici imaju pristup većini naših zaštićenih materijala (ovisno o njihovim ovlastima unutar Grada). Zanimaju li vas koje su druge prednosti registracije?

Česta pitanja

Registrirani korisnici imaju pristup novoj kategoriji "Pitanja i odgovori" gdje mogu postavljati nova pitanja i odgovarati na već postavljena pitanja. Postavljeno pitanje automatski će se i bez moderiranja prikazati u kategoriji Na svako pitanje mogu odgovarati svi registrirani korisnici.

Prijava Registracija