15. Veljača 2019.

11. Koordinacija grado/načelnika

Tvrtka Libusoft Cicom d.o.o. glavni je organizator 11. Koordinacije grado/načelnika koja će ovoga puta okupiti grado/načelnike cijele slavonske regije.

Koordinacija se održava u Slatini 15. veljače, pod pokroviteljstvom i domaćinstvom gradonačelnika Grada Slatine, gosp. Denisa Ostrošića i uz skromnu suorganizaciju Udruge gradova.

Uvaženi predavači i gosti na skupu eksperti su za teme iz svoje domene za koje u ovom času vlada veliko zanimanje. Očekuje vas bogat program, zanimljiva predavanja i prilika za razmjenu iskustava dobre prakse budući da je Koordinacija namijenjena svim čelnicima JLS s područja Vukovarsko-srijemske, Osječko-baranjske, Brodsko-posavske, Požeško-slavonske, Virovitičko-podravske županije.

Izdvajamo samo neke od najavljenih tema:

• Komunalna naknada – stari problemi i novi izazovi
• Ustrojstvo i sistematizacija kao prepreka učinkovitoj naplati prihoda
• Evidencija komunalne infrastrukture
• Uređeni matični podaci pravo su zlato
• Zaštita podataka iz perspektive lokalne samouprave i proračunskih korisnika
• Kako čitati financijska izvješća – upute za top management

Koordinacija će se održati u Restoranu Giovanni (u sklopu Agroduhan d.o.o.), Nikole Šubića Zrinskog 30, Slatina, s početkom u 10:00 sati, a za sve predstavnike JLS sudjelovanje je besplatno. Nakon radnog dijela svi prijavljeni sudionici moći će nastaviti druženje i razmjenu ideja na zajedničkom radnom ručku (oko 14 sati).

Molimo Vas da svoj dolazak potvrdite putem priložene PRIJAVNICE najkasnije do utorka 12. veljače 2019. godine.

15.02.19. Poziv za sudjelovanje
15.02.19. Program rada – Slatina
15.02.19. Prijavnica – Slatina

Zašto biste se trebali registrirati na web stranicu Udruge gradova?