24. Travanj 2019.

12. koordinacija (grado)načelnika – Učinkovita organizacija JLS [Hvar]

Dvanaesta Koordinacija grado/načelnika, skup koji već tradicionalno okuplja čelnike jedinica lokalne samouprave kako bi u društvu kolega i kompetentnih stručnjaka razmijenili mišljenja o najvažnijim temama s kojima se susreću u svakodnevnom radu, održat će se u srijedu 24. travnja 2019. u Hvaru.

U organizaciji tvrtke LIBUSOFT CICOM i UDRUGE GRADOVA skup će ugostiti sunčani Grad Hvar uz pokroviteljstvo gradonačelnika g. Rikarda Novaka.

Svoje su gostovanje potvrdili cijenjeni stručnjaci iz AZOP-a, te Gordan Turković, komunikacijski savjetnik iz agencije CTA komunikacije, koji će predstaviti zanimljivu temu – Dvije godine do lokalnih izbora – kako se pripremiti. I to nije sve, još nekoliko aktualnih tema obraditi će stručni konzultanti iz LIBUSOFT CICOM-a i UDRUGE GRADOVA.

Pozivamo vas da srijedu, 24. travnja 2019. rezervirate za sudjelovanje na ovom zanimljivom događaju. Očekuje vas bogat program, zanimljiva predavanja i prilika za razmjenu iskustava dobre prakse budući da je Koordinacija namijenjena svim čelnicima JLS s područja Splitsko-dalmatinske, Dubrovačko-neretvanske, Šibensko-kninske i Zadarske županije.

Izdvajamo samo neke od najavljenih tema:

• Komunalna naknada – stari problemi i novi izazovi
  • Nove sankcije za nepotpunu i nepravodobnu naplatu prihoda
  • e-Računi
  • Primjena Opće uredbe o zaštiti podataka u jedinicama lokalne (područne) samouprave – GDPR
  • Izvršenje proračuna za 2018 – pregled glavnih pokazatelja
  • Dvije godine do lokalnih izbora – kako pripremiti kampanju?

Detaljan program Program rada Hvar-Koordinacija gradonačelnika

Koordinacija će se održati u Hotelu Amfora Hvar s početkom u 12:00 sati, a sudjelovanje je besplatno. Nakon radnog dijela svi prijavljeni sudionici moći će nastaviti druženje i razmjenu ideja na zajedničkom radnom ručku (oko 15:00 sati).

Opcije dolaska na Koordinaciju:

Prijevoz trajektom iz Splita (Jadrolinija):

• 06:00h (dolazak u Stari Grad, Hvar u 08:00h)
  • 08:30h (dolazak u Stari Grad, Hvar u 10:30h)

Udaljenost od Stari Grada do Hvara je 30 minuta vožnje automobilom ili autobusom.

Povratak trajektom iz Stari Grada za Split u 17:30h (dolazak u Split u 19:30)

Prijevoz katamaranom (Kapetan krilo) iz Splita/u Split:

• 09:00h (dolazak u Hvar u 10:00h), povratak 19:50h (dolazak u Split u 20:50h)

Molimo Vas da svoj dolazak potvrdite putem priloženog obrasca Prijavnica najkasnije do petka 19. travnja 2019. godine ili putem e-maila info@spi.hr

Zašto biste se trebali registrirati na web stranicu Udruge gradova?