Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Više informacija

Zatvori

20. Studeni 2018.

Svečanost proglašenja “Naj-akcija” i novih gradova-prijatelja djece

svečanost proglašenja Naj-akcija i novih „Gradova i općina – prijatelja djece“ održat će se u utorak 20. studenoga 2018. godine s početkom u 10,00 sati u Starogradskoj vijećnici Skupštine Grada Zagreba, Ulica Sv. Ćirila i Metoda 5 u Zagrebu.
Na svečanost će doći, osim brojnih uzvanika iz resornih ministarstava i ureda koji se bave djecom, i brojne delegacije iz najmanje 50-ak gradova i općina koji sudjeluju u akciji „Gradovi i općine-prijatelji djece“, kao i županije koje sudjeluju u projektu „Županije-prijatelj djece“. U njihovoj pratnji bit će i poveliki broj djece iz Dječjih forma i Dječjih vijeća iz gradova i općina, tako da na skupu očekujemo 150-ak sudionika iz cijele Hrvatske.
Organizatori bi Vam bili zahvalni na nazočnosti i podršci akcije „Gradovi i općine – prijatelji djece“ koju Savez društava „Naša djeca“ Hrvatske s partnerima već 19 godina provodi u Hrvatskoj, dio je Nacionalne strategije za prava djece u RH, a koja je prepoznata i međunarodno.
Ovogodišnji program predstavlja svojevrsnu novinu kako bi se dala prilika gradovima i općinama da predstave sve što rade s djecom i za djecu kroz 10 ovogodišnjih najuspješnijih Naj-akcija.
Ujedno, promiče se ideja o važnosti dječje participacije u lokalnim zajednicama diljem Hrvatske, pa su stoga pozvana djeca iz gradova/općina-ovogodišnjih dobitnika počasnog naslova da sama kažu zašto je baš njihov grad/općina zavrijedio počasni naslov i da prezentiraju sve bogatstvo kulturno-umjetničkog izričaja koji njeguju u svojim zajednicama.
Sudjelovanje možete potvrditi do četvrtka 15. studenoga 2018. na iva@savez-dnd.hr ili anna@savez-dnd.hr
Više informacija:
GRAD PRIJATELJ DJECE 2018

Morate biti prijavljeni u sustav da bi se mogli registrirati za sudjelovanje na događanju

Zašto biste se trebali registrirati na web stranicu Udruge gradova?

Ukoliko niste registrirani i prijavljeni na web stranicu Udruge gradova nećete imati pristup svim objavljenim vijestima, najavama događanja (konferencije, seminari, edukacije itd.), izdvojenim tekstovima natječaja za dodjelu bespovratnih sredstava jedinicama lokalne samouprave te recentnim medijskim objavama vezanim za lokalnu samoupravu.

Registrirati se mogu samo dužnosnici i službenici gradova koji su članovi Udruge gradova u RH.

Besplatno se registrirajte

Besplatno se registrirajte

Registrirani korisnici imaju pristup većini naših zaštićenih materijala (ovisno o njihovim ovlastima unutar Grada). Zanimaju li vas koje su druge prednosti registracije?

Česta pitanja

Registrirani korisnici imaju pristup novoj kategoriji "Pitanja i odgovori" gdje mogu postavljati nova pitanja i odgovarati na već postavljena pitanja. Postavljeno pitanje automatski će se i bez moderiranja prikazati u kategoriji Na svako pitanje mogu odgovarati svi registrirani korisnici.

Prijava Registracija