Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Više informacija

Zatvori

21. Ožujak 2019.

2. međunarodna konferencija “Najbolje prakse u radu s darovitim učenicima, mladima u svijetu, Europi, Hrvatskoj”

Neprofitna udruga DAR organizira Drugu međunarodnu konferenciju pod nazivom “Najbolje prakse u radu s darovitim učenicima, mladima u svijetu, Europi, Hrvatskoj”. Povod je Dan darovitih učenika u Republici Hrvatskoj koji obilježavamo 21. ožujka.

Konferencija, pod pokroviteljstvom Ministarstva znanosti i obrazovanja, održava se u petak, 22. ožujka 2019. u Zagrebu, A.V.Holjevca 10.

DAR 2. MEĐUNARODNA KONFERENCIJA -Najbolje prakse u radu s darovitim učenicima mladima u svijetu EU i Republici Hrvatskoj-22-3-2019-Zagreb

Zainteresirani se mogu prijaviti putem:

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfYv6XXqeHPcNSvnQqLJyDGLHThJS3lCg37TKvlOzrqXZ_wkg/viewform?vc=0&c=0&w=1

do 04.03.2019.

Također vas pozivamo da i u svome gradu pokrenete aktivnosti u cilju popularizacije znanosti i obrazovanja te se povežete s udrugom DAR koja vam stoji na raspolaganju za suradnju i podršku te za bilo kakve dodatne informacije. Predsjednik udruge je gosp. Dubravko Čop, a kontakt e-mail je udrugadar.hr@gmail.com.

Morate biti prijavljeni u sustav da bi se mogli registrirati za sudjelovanje na događanju

Zašto biste se trebali registrirati na web stranicu Udruge gradova?

Ukoliko niste registrirani i prijavljeni na web stranicu Udruge gradova nećete imati pristup svim objavljenim vijestima, najavama događanja (konferencije, seminari, edukacije itd.), izdvojenim tekstovima natječaja za dodjelu bespovratnih sredstava jedinicama lokalne samouprave te recentnim medijskim objavama vezanim za lokalnu samoupravu.

Registrirati se mogu samo dužnosnici i službenici gradova koji su članovi Udruge gradova u RH.

Otvoreni natječaji

Svi natječaji

Besplatno se registrirajte

Besplatno se registrirajte

Registrirani korisnici imaju pristup većini naših zaštićenih materijala (ovisno o njihovim ovlastima unutar Grada). Zanimaju li vas koje su druge prednosti registracije?

Česta pitanja

Registrirani korisnici imaju pristup novoj kategoriji "Pitanja i odgovori" gdje mogu postavljati nova pitanja i odgovarati na već postavljena pitanja. Postavljeno pitanje automatski će se i bez moderiranja prikazati u kategoriji Na svako pitanje mogu odgovarati svi registrirani korisnici.

Prijava Registracija