22. - 23. Studeni 2018.

2. međunarodna RREUSE konferencija

Poticanje građana, tvrtki i vlada da razmišljaju o ponovnom korištenju nije lagano. Svi se želimo kretati prema kružnom gospodarstvu, ali je li to moguće bez promjene našeg ponašanja? Može li svijest o društvenoj i okolišnoj vrijednosti ponovne upotrebe pomoći u provođenju aktivnosti potrošača? Može li se učiniti više kako bi ponovna upotreba bila atraktivna i prikladnija?

Kako bi odgovorili na ova pitanja, RREUSE, europska mreža društvenih poduzeća aktivnih u ponovnoj uporabi, popravljanju i recikliranju, oduševljena je što će održati drugu godišnju konferenciju u gradu Nijmegenu, Europskom glavnom zelenom gradu za 2018. godinu.

Visoki profil govornika i mislioca, u rasponu od europskih institucija, javnih vlasti, privatne industrije i socijalnih poduzeća, predstavit će svoje stavove kako bi potaknuli ovu važnu i pravovremenu raspravu o tome kako možemo doprijeti do građana s ciljem podržavanja kružnog gospodarstva i daljnjeg istraživanja uloge koju društvena poduzeća imaju u ovom prijelazu.

Registrirati se možete OVDJE, a na istom mjestu možete pronaći i agendu.

Zašto biste se trebali registrirati na web stranicu Udruge gradova?