Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Više informacija

Zatvori

22. - 23. Studeni 2018.

2. međunarodna RREUSE konferencija

Poticanje građana, tvrtki i vlada da razmišljaju o ponovnom korištenju nije lagano. Svi se želimo kretati prema kružnom gospodarstvu, ali je li to moguće bez promjene našeg ponašanja? Može li svijest o društvenoj i okolišnoj vrijednosti ponovne upotrebe pomoći u provođenju aktivnosti potrošača? Može li se učiniti više kako bi ponovna upotreba bila atraktivna i prikladnija?

Kako bi odgovorili na ova pitanja, RREUSE, europska mreža društvenih poduzeća aktivnih u ponovnoj uporabi, popravljanju i recikliranju, oduševljena je što će održati drugu godišnju konferenciju u gradu Nijmegenu, Europskom glavnom zelenom gradu za 2018. godinu.

Visoki profil govornika i mislioca, u rasponu od europskih institucija, javnih vlasti, privatne industrije i socijalnih poduzeća, predstavit će svoje stavove kako bi potaknuli ovu važnu i pravovremenu raspravu o tome kako možemo doprijeti do građana s ciljem podržavanja kružnog gospodarstva i daljnjeg istraživanja uloge koju društvena poduzeća imaju u ovom prijelazu.

Registrirati se možete OVDJE, a na istom mjestu možete pronaći i agendu.

Morate biti prijavljeni u sustav da bi se mogli registrirati za sudjelovanje na događanju

Zašto biste se trebali registrirati na web stranicu Udruge gradova?

Ukoliko niste registrirani i prijavljeni na web stranicu Udruge gradova nećete imati pristup svim objavljenim vijestima, najavama događanja (konferencije, seminari, edukacije itd.), izdvojenim tekstovima natječaja za dodjelu bespovratnih sredstava jedinicama lokalne samouprave te recentnim medijskim objavama vezanim za lokalnu samoupravu.

Registrirati se mogu samo dužnosnici i službenici gradova koji su članovi Udruge gradova u RH.

Besplatno se registrirajte

Besplatno se registrirajte

Registrirani korisnici imaju pristup većini naših zaštićenih materijala (ovisno o njihovim ovlastima unutar Grada). Zanimaju li vas koje su druge prednosti registracije?

Česta pitanja

Registrirani korisnici imaju pristup novoj kategoriji "Pitanja i odgovori" gdje mogu postavljati nova pitanja i odgovarati na već postavljena pitanja. Postavljeno pitanje automatski će se i bez moderiranja prikazati u kategoriji Na svako pitanje mogu odgovarati svi registrirani korisnici.

Prijava Registracija