Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Više informacija

Zatvori

12. - 14. Studeni 2018.

4. konferencija MEETING G2.4 – Pogled u budućnost

4. konferencija MEETING G2 usmjerena je na poslovno povezivanje domovinske i iseljene Hrvatske te se, pod nazivom MEETING G2.4, POGLED U BUDUĆNOST – održava od 12. do 14. studenoga u Kongresnom centru FORUM Zagreb, u Radničkoj 50.

Riječ je o nastavku poslovnih konferencija MEETING G2.1, MEETING G2.2 i MEETING G2.3 održanih pod visokim pokroviteljstvom predsjednice Kolinde Grabar-Kitarović. Konferencije se redovito održavaju i pod pokroviteljstvom Ministarstva vanjskih i europskih poslova, Središnjeg državnog ureda za Hrvate izvan RH, kao i Grada Zagreba, Ministarstva poduzetništva i obrta, uz podršku AIK-a, HAMAG-BICRO-a, HGK-a i TZ Grada Zagreba.

Do sada je konferencijama nazočilo više od 150 uspješnih poslovnih ljudi iz 26 zemalja svijeta s gotovo svih kontinenata – iz Argentine, Australije, Austrije, Bolivije, BiH, Čilea, Danske, Ekvadora, Finske, Francuske, Hrvatske, Italije, JAR-a, Kanade, Kolumbije, Mađarske, Makedonije, Meksika, Njemačke, Paragvaja, Perua, SAD-a, Slovenije, Švicarske, Velike Britanije i Venezuele. Sudionici su iskazali etuzijazam, čvrsto uvjereni u mogućnost snažnijeg poslovnog povezivanja s domovinom. Sva tri do sada održana skupa polučila su dinamičnu razmjenu ideja i kontakata te je obaveza, ne samo organizatora, nastaviti i jačati povezivanje.

Cilj je organizatora dati svoj doprinos da poslovno uspješni Hrvati iz iseljeništva, koji će biti gosti Konferencije, otkriju te se neposredno uvjere kakve sve projekte i mogućnosti ulaganja nude hrvatski gradovi te da se na taj način ostvari poslovno povezivanje domovinske i iseljene Hrvatske.

Udruga gradova, imajući u vidu značaj i dosege konferencije, prihvatila je poziv organizatora i ponudu za sudjelovanjem u radu MG2.4, i to na sljedeći način:

– Oba radna dana Konferencije (ponedjeljak i utorak, 12. i 13. 11. 2018.) – svi gradovi članovi naše Udruge imaju mogućnost predstaviti i promovirati atraktivne poslovne zone i gospodarske projekte koji su otvoreni za ulaganja, i to na odgovarajućim izložbenim prostorima u Forumu Zagreb!

– Sudjelovanje je besplatno, i za Udrugu gradova, i za gradove koji će se predstavljati!

Jedino je Jedino je potrebno da predstavnici gradova, članova naše Udruge:
– osobno dođu na Konferenciju u FORUM ZAGREB
– urede izložbene prostore (stolove) promo materijalima, pingvinima itd.,
– uspostave kontakte s uspješnim i bogatim Hrvatima iz iseljeništva i pokušaju ih privući da upravo njihov grad odaberu za svoje buduće ulaganje!

Organizatorima ovoga skupa, Udruzi za poslovno povezivanje domovinske i iseljene Hrvatske – MEETING G2, zahvaljujemo na uključivanju Udruge gradova u konferenciju, a posebno na mogućnosti da se gradovi predstavljaju bez financijske obaveze i troškova.

Za preliminarne kontakte i dogovore molimo obratite se gosp. Antunu Krešimiru Buterinu, potpredsjedniku Udruge za poslovno povezivanje domovinske i iseljene Hrvatske – MEETING G2 na e-mail: mg2@forumzagreb.net

Morate biti prijavljeni u sustav da bi se mogli registrirati za sudjelovanje na događanju

Zašto biste se trebali registrirati na web stranicu Udruge gradova?

Ukoliko niste registrirani i prijavljeni na web stranicu Udruge gradova nećete imati pristup svim objavljenim vijestima, najavama događanja (konferencije, seminari, edukacije itd.), izdvojenim tekstovima natječaja za dodjelu bespovratnih sredstava jedinicama lokalne samouprave te recentnim medijskim objavama vezanim za lokalnu samoupravu.

Registrirati se mogu samo dužnosnici i službenici gradova koji su članovi Udruge gradova u RH.

Besplatno se registrirajte

Besplatno se registrirajte

Registrirani korisnici imaju pristup većini naših zaštićenih materijala (ovisno o njihovim ovlastima unutar Grada). Zanimaju li vas koje su druge prednosti registracije?

Česta pitanja

Registrirani korisnici imaju pristup novoj kategoriji "Pitanja i odgovori" gdje mogu postavljati nova pitanja i odgovarati na već postavljena pitanja. Postavljeno pitanje automatski će se i bez moderiranja prikazati u kategoriji Na svako pitanje mogu odgovarati svi registrirani korisnici.

Prijava Registracija