14. Listopad 2019.

5. konferencija o golf turizmu

5. konferencija o golf turizmu održat će se u Novim dvorima u Zaprešiću, u ponedjeljak, 14. listopada 2019., s početkom u 9 sati.

Sudionici konferencije govorit će o razvoju golf turizma i njegovim pozitivnim učincima, bit će prilike čuti uspješna iskustva
austrijskog golf turizma te će biti predstavljeni i rezultati prvog istraživanja javnog mišljenja o golf turizmu u Hrvatskoj.

Hrvatska ima velik potencijal za razvoj golf turizma zbog već razvijene turističke infrastrukture, klime koja pogoduje igranju veći dio godine, a dodatno, golf je oblik turizma koji donosi izrazitu dodanu vrijednost i povećava učinke za razvoj destinacije.

Na prvom panelu o razvoju golf turizma govoriti će – Robert Pende, pomoćnik ministra turizma, Sanja Šaban, pomoćnica ministra za graditeljstvo i prostorno uređenje, Tomislav Boban, državni tajnik Ministarstva državne imovine, Željko Uhlir, Državni tajnik Ministarstva
graditeljstva i prostornog uređenja, Željko Turk, gradonačelnik Zaprešića te Antun Mikec, GC Riverside Zagreb, GC Biograd, vlasnik. Panelom će moderirati Dražen Slamar, D.S. Golf.

Na drugom panelu o pozitivnom utjecaju golfa na razvoj turizma govorit će – Bruno Walter, Pratto, svjetski poznati konzultant koji je i direktor ITB Advisory Berlin, Sonja Jelača, tajnica Hrvatskog golf savez, Sanjin Šolić, predsjednik uprave Jadranka d.d., Bruno Sinković, Evmareia, investitor te Siniša Horak, Instiut za turizam. Panelom će moderirati Ivana Kolar, Julius Rose.

Konferencija se održava pod pokroviteljstvom Ministarstva turizma, Središnjeg državnog ureda za sport, Hrvatske gospodarske komore, Hrvatskog olimpijskog odbora, Udruge gradova u Republici Hrvatskoj i Grada Zaprešića.

GOLF KONFERENCIJA 2019 ZAP – PROGRAM

Zašto biste se trebali registrirati na web stranicu Udruge gradova?