Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Više informacija

Zatvori

27. Rujan 2018.

6. Konferencija o energetski učinkovitoj rasvjeti

U Zagrebu će se 27. rujna ove godine u Kongresnom centru ‘Antunović’ održati 6. konferencija o energetski učinkovitoj rasvjeti.

Cilj ovogodišnjeg skupa je okupiti profesionalce u sektoru koji će predstaviti svoja rješenja, proizvode i usluge te zainteresirane predstavnike jedinica lokalne samouprave i uprave, kao i gospodarstvenike i projektante te potaknuti njihov dijalog kako bi se projekti brže, lakše i jednostavnije realizirali. Procjenjuje se da je do sada u Hrvatskoj manje od 20% javne rasvjete zamijenjeno onom energetski učinkovitijom. Gradovi i općine tek su u manjem opsegu iskoristili potencijal ušteda koje u relativno kratkom roku jamči zamjena javne rasvjete onom energetski učinkovitijom. Na Konferenciji će stoga u fokusu biti modeli i načini financiranja projekata, primjeri dobre prakse i prezentacija novih rješenja kojima se nastoje pomiriti sigurnosni aspekti rasvjete sa zahtjevima koje nameću sve strože norme o zaštiti od svjetlosnog onečišćenja.

Više o Konferenciji možete pročitati ovdje, a sudjelovanje prijavljujete putem ove poveznice.

Članovima Udruge gradova u RH odobrava se 10% popusta na iznos kotizacije.

###

Energetika Marketing – Osnovana 1990. godine, ima svoja dva ureda u Zagrebu i Ljubljani. Uprava Tvrtke je u Zagrebu.

Za više informacija kontaktirajte:

Energetika Marketing

Matej Čemeljić, Odjel “Marketing”

E-mail: matej@ege.hr

M: 098 518 035

Morate biti prijavljeni u sustav da bi se mogli registrirati za sudjelovanje na događanju

Zašto biste se trebali registrirati na web stranicu Udruge gradova?

Ukoliko niste registrirani i prijavljeni na web stranicu Udruge gradova nećete imati pristup svim objavljenim vijestima, najavama događanja (konferencije, seminari, edukacije itd.), izdvojenim tekstovima natječaja za dodjelu bespovratnih sredstava jedinicama lokalne samouprave te recentnim medijskim objavama vezanim za lokalnu samoupravu.

Registrirati se mogu samo dužnosnici i službenici gradova koji su članovi Udruge gradova u RH.

Besplatno se registrirajte

Besplatno se registrirajte

Registrirani korisnici imaju pristup većini naših zaštićenih materijala (ovisno o njihovim ovlastima unutar Grada). Zanimaju li vas koje su druge prednosti registracije?

Česta pitanja

Registrirani korisnici imaju pristup novoj kategoriji "Pitanja i odgovori" gdje mogu postavljati nova pitanja i odgovarati na već postavljena pitanja. Postavljeno pitanje automatski će se i bez moderiranja prikazati u kategoriji Na svako pitanje mogu odgovarati svi registrirani korisnici.

Prijava Registracija