27. Rujan 2018.

6. Konferencija o energetski učinkovitoj rasvjeti

U Zagrebu će se 27. rujna ove godine u Kongresnom centru ‘Antunović’ održati 6. konferencija o energetski učinkovitoj rasvjeti.

Cilj ovogodišnjeg skupa je okupiti profesionalce u sektoru koji će predstaviti svoja rješenja, proizvode i usluge te zainteresirane predstavnike jedinica lokalne samouprave i uprave, kao i gospodarstvenike i projektante te potaknuti njihov dijalog kako bi se projekti brže, lakše i jednostavnije realizirali. Procjenjuje se da je do sada u Hrvatskoj manje od 20% javne rasvjete zamijenjeno onom energetski učinkovitijom. Gradovi i općine tek su u manjem opsegu iskoristili potencijal ušteda koje u relativno kratkom roku jamči zamjena javne rasvjete onom energetski učinkovitijom. Na Konferenciji će stoga u fokusu biti modeli i načini financiranja projekata, primjeri dobre prakse i prezentacija novih rješenja kojima se nastoje pomiriti sigurnosni aspekti rasvjete sa zahtjevima koje nameću sve strože norme o zaštiti od svjetlosnog onečišćenja.

Više o Konferenciji možete pročitati ovdje, a sudjelovanje prijavljujete putem ove poveznice.

Članovima Udruge gradova u RH odobrava se 10% popusta na iznos kotizacije.

###

Energetika Marketing – Osnovana 1990. godine, ima svoja dva ureda u Zagrebu i Ljubljani. Uprava Tvrtke je u Zagrebu.

Za više informacija kontaktirajte:

Energetika Marketing

Matej Čemeljić, Odjel “Marketing”

E-mail: matej@ege.hr

M: 098 518 035

Zašto biste se trebali registrirati na web stranicu Udruge gradova?