15. Ožujak 2018.

Besplatna radionica za program “WiFi4EU” u Rijeci

Besplatna radionica za jedinice lokalne samouprave ima za cilj predstavljanje mogućnosti uvođenja besplatnog WiFi-ja za građane i posjetitelje u javnim prostorima, uz 100%-tno sufinanciranje izgradnje WiFi infrastrukture.

Na radionici će sudionici biti upoznati s detaljima programa WiFi4EU, mogućnostima i uvjetima prijave, kao i tehničkim zahtjevima za Wi-Fi opremu koje je propisala Europska komisija.
Stručnjaci za EU fondove dat će pregled otvorenih natječaja i natječaja u najavi za JLS iz EU fondova te upoznati sudionike s osnovnim karakteristikama, intenzitetima i iznosima pojedinih natječaja.

Svim sudionicima bit će omogućena prijava na besplatno savjetovanje i potporu prilikom prijave na “WiFi4EU” natječaj.

Radionica se održava 15.03.2018. u Gradskoj vijećnici grada Rijeke s početkom u 10 h, uz obaveznu prethodnu registraciju putem http://www.microlink.hr/EasyEdit/UserFiles/sfobrasci/obrazac-wifi4eu-radionica.html

WiFi4EU radionice planiraju se održati u Zagrebu, Osijeku i Šibeniku tijekom ožujka i travnja. Više informacija na event@microlink.hr

Zašto biste se trebali registrirati na web stranicu Udruge gradova?