Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Više informacija

Zatvori

15. Ožujak 2018.

Besplatna radionica za program “WiFi4EU” u Rijeci

Besplatna radionica za jedinice lokalne samouprave ima za cilj predstavljanje mogućnosti uvođenja besplatnog WiFi-ja za građane i posjetitelje u javnim prostorima, uz 100%-tno sufinanciranje izgradnje WiFi infrastrukture.

Na radionici će sudionici biti upoznati s detaljima programa WiFi4EU, mogućnostima i uvjetima prijave, kao i tehničkim zahtjevima za Wi-Fi opremu koje je propisala Europska komisija.
Stručnjaci za EU fondove dat će pregled otvorenih natječaja i natječaja u najavi za JLS iz EU fondova te upoznati sudionike s osnovnim karakteristikama, intenzitetima i iznosima pojedinih natječaja.

Svim sudionicima bit će omogućena prijava na besplatno savjetovanje i potporu prilikom prijave na “WiFi4EU” natječaj.

Radionica se održava 15.03.2018. u Gradskoj vijećnici grada Rijeke s početkom u 10 h, uz obaveznu prethodnu registraciju putem http://www.microlink.hr/EasyEdit/UserFiles/sfobrasci/obrazac-wifi4eu-radionica.html

WiFi4EU radionice planiraju se održati u Zagrebu, Osijeku i Šibeniku tijekom ožujka i travnja. Više informacija na event@microlink.hr

Morate biti prijavljeni u sustav da bi se mogli registrirati za sudjelovanje na događanju

Zašto biste se trebali registrirati na web stranicu Udruge gradova?

Ukoliko niste registrirani i prijavljeni na web stranicu Udruge gradova nećete imati pristup svim objavljenim vijestima, najavama događanja (konferencije, seminari, edukacije itd.), izdvojenim tekstovima natječaja za dodjelu bespovratnih sredstava jedinicama lokalne samouprave te recentnim medijskim objavama vezanim za lokalnu samoupravu.

Registrirati se mogu samo dužnosnici i službenici gradova koji su članovi Udruge gradova u RH.

Besplatno se registrirajte

Besplatno se registrirajte

Registrirani korisnici imaju pristup većini naših zaštićenih materijala (ovisno o njihovim ovlastima unutar Grada). Zanimaju li vas koje su druge prednosti registracije?

Česta pitanja

Registrirani korisnici imaju pristup novoj kategoriji "Pitanja i odgovori" gdje mogu postavljati nova pitanja i odgovarati na već postavljena pitanja. Postavljeno pitanje automatski će se i bez moderiranja prikazati u kategoriji Na svako pitanje mogu odgovarati svi registrirani korisnici.

Prijava Registracija