11. Listopad 2018.

Bruxelles: Radionica „Kulturni i kreativni gradovi za sve“

Europska komisija – uprava za razvoj i inovacije poziva Vas na radionicu „Kulturni i kreativni gradovi za sve“ koja će se održati u Bruxellesu u okviru nadolazećeg Europskog tjedna regija i gradova.

Zanima li vas kako integriranje imigranata može pridonijeti revitalizaciji povijesnih jezgri? Želite li otkriti prednosti inkluzivnog korištenja i upravljanja kulturnom baštinom? Kroz radionicu bit će predstavljena inovativna rješenja i dobre prakse testirane od strane europskih gradova i regija.

Mjesto i vrijeme održavanja: 11. listopad od 09:00 do 13:00; Building SQUARE – Brussels Convention Centre, Room The Arc.

S obzirom da je broj mjesta ograničen krajnji rok za prijavu je 28. rujan 2018. Prijaviti se možete OVDJE.

Više informacija potražite na webu: https://europa.eu/regions-and-cities/home_en

Zašto biste se trebali registrirati na web stranicu Udruge gradova?