15. - 16. Studeni 2018.

Bruxelles: Sajam “European Innovators in Cultural Heritage”

Europska komisija Vas poziva na Sajam koji je ujedno zamišljen kao središnji događaj Europske godine kulturne baštine.

Zanima Vas kako se inovacijama u kulturnoj baštini može poboljšati kvaliteta života građana? Želite otkriti rezultate projekata s područja kulturne baštine financiranih iz europskih fondova?

Dođite na Sajam!

Kada? 15. i 16. studeni

Gdje? The Egg, Rue Bara 175, Bruxelles

Kroz dva dana trajanja sajma očekuje Vas uzbudljiv program plenarnih i paralelnih sjednica uključujući inspirativne razgovore, okrugle stolove… Sajam je izvrsna prilika za otkrivanje fantastičnih inovacija u kulturnoj baštini, te prilika za povezivanje s inovatorima i investitorima.

Detalje o tome što Vas sve očekuje možete vidjeti u programu.

Registracije su dostupne na linku.

Zašto biste se trebali registrirati na web stranicu Udruge gradova?