Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Više informacija

Zatvori

13. Lipanj 2018.

cITy upgrade [Karlovac]

ICT grupa Udruge gradova i Grad Karlovac organiziraju konferenciju “cITy upgrade” u prostorima javne ustanove Aquatika.

Udruga gradova RH održat će 13. lipnja 2018. godine u Karlovcu konferenciju o aktualnim pitanjima i budućim trendovima razvoja podatkovne i komunikacijske infrastrukture od interesa za lokalnu zajednicu. Ova konferencija organizira se na inicijativu grupe za ICT koja djeluje pri Udruzi gradova i okuplja informatičke službe 30 gradova.

Obzirom da bi državna uprava i jedinice lokalne samouprave trebale koordinirano planirati razvojne projekte i međusobno se informirati o srednjeročnim/dugoročnim prilikama, na prvom okruglom stolu raspravit ćemo sadašnje aktivnosti državnih tijela i predstojeće planove i prilike od interesa za lokalnu samoupravu.

U drugom dijelu konferencije kolege iz lokalne samouprave i njihovi tehnološki partneri predstavit će učinke različitih rješenja koja se danas primjenjuju u praksi i pogodni su za replikaciju u drugim gradovima.

U posljednjem dijelu konferencije razgovarat ćemo o širem kontekstu razvoja širokopojasnog interneta, razlozima i načinima korištenja interneta stvari (IOT) i izazovima s kojima će se lokalna samouprava uskoro susresti pri razvoju 5G komunikacijske mreže.

Konferencija je otvorena za javnost bez kotizacije uz obaveznu prijavu kroz sustav na kraju ovog članka. Broj mjesta je ograničen.

Poziv JLS
Dnevni red cITy upgrade web

Morate biti prijavljeni u sustav da bi se mogli registrirati za sudjelovanje na događanju

Zašto biste se trebali registrirati na web stranicu Udruge gradova?

Ukoliko niste registrirani i prijavljeni na web stranicu Udruge gradova nećete imati pristup svim objavljenim vijestima, najavama događanja (konferencije, seminari, edukacije itd.), izdvojenim tekstovima natječaja za dodjelu bespovratnih sredstava jedinicama lokalne samouprave te recentnim medijskim objavama vezanim za lokalnu samoupravu.

Registrirati se mogu samo dužnosnici i službenici gradova koji su članovi Udruge gradova u RH.

Besplatno se registrirajte

Besplatno se registrirajte

Registrirani korisnici imaju pristup većini naših zaštićenih materijala (ovisno o njihovim ovlastima unutar Grada). Zanimaju li vas koje su druge prednosti registracije?

Česta pitanja

Registrirani korisnici imaju pristup novoj kategoriji "Pitanja i odgovori" gdje mogu postavljati nova pitanja i odgovarati na već postavljena pitanja. Postavljeno pitanje automatski će se i bez moderiranja prikazati u kategoriji Na svako pitanje mogu odgovarati svi registrirani korisnici.

Prijava Registracija