23. Listopad 2019.

Dan Hrvatske 2019 u Austriji

Hrvatsko-austrijska trgovinska komora poziva vas na ovogodišnji Dan Hrvatske koji ce se održati 23. listopada u Raabi, u Raiffeisen-Landesbank Steiermark, Austrija.

Pokrovitelj ovogodišnjeg Dana Hrvatske u Štajerskoj je Ministarsto Republike Hrvatske za regionalni razvoj i EU-fondove.

Na skupu Dan Hrvatske 2019 govorit će se o EU-fondovima u Hrvatskoj u cilju unapređenja razmjene iskustava obiju zemalja pri korištenju EU-fondova te o proširenju mogućnosti za suradnju austrijskih i hrvatskih tvrtki pri zajedničkom korištenju europskih fondova i realizaciji konkretnih projekata.

Dvojezična e-pozivnica s detaljnijim informacijama i programom skupa:

EINLADUNG-POZIVNICA KROATIENTAG 2019

Molimo da svoje sudjelovanje prijavite najkasnije do 15. listopada 2019. putem e-mail adrese offi ce@cro-aut-chamber.at

Zašto biste se trebali registrirati na web stranicu Udruge gradova?