04. - 06. Listopad 2018.

DANI REGIONALNOGA RAZVOJA I EU FONDOVA – Šibenik, od 4. do 6. listopada 2018.

Ministarstvo regionalnoga razvoja i fondova Europske unije, kao središnje tijelo državne uprave nadležno za planiranje, programiranje, provedbu i vrednovanje regionalnih razvojnih programa i projekata, najavljuje održavanje konferencije o regionalnom razvoju pod nazivom „Dani regionalnoga razvoja i EU fondova“.

Konferencija „Dani regionalnoga razvoja i EU fondova“ održat će se od 4. do 6. listopada 2018. u Šibeniku u turističkom naselju Solaris.

Na konferenciji će se predstaviti aktualne politike i razvojni programi čiji je cilj omogućiti ravnomjerni regionalni razvoj svih krajeva Republike Hrvatske kao i mogućnosti financiranja regionalnoga razvoja sredstvima fondova i programa Europske unije.

Pogledajte program rada i rasprava na Danima regionalnog razvoja:
Dani regionalnoga razvoja i EU fondova 2018. – Nacrt programa

Pojedinosti i upute u vezi sa smještajem i registracijom:
Dani regionalnoga razvoja i EU fondova 2018. – Upute za registraciju sudjelovanja i rezervaciju smještaja

Zašto biste se trebali registrirati na web stranicu Udruge gradova?