18. Svibanj 2018.

Data driven government [Zagreb]

Partneri Udruge gradova iz tvrtke Eventa01 pozivaju vas da nam se pridružite kao gost na poludnevnoj konferenciji na temu DATA DRIVEN GOVERNMENT, koji će se održati u petak 18.5. u HUB385, Petračićeva 4, Zagreb.

Na konferenciji vas očekuju dva poznata međunarodna stručnjaka s Data Sicence (Big Data, Analytics) područja te istaknuta imena iz lokalne zajednice.

Cilj je istaknuti najbolje prakse i potaknuti raspravu o tome kako javni sektor može maksimizirati obilje dostupnih podataka i unaprijediti uključenost građana u procese te povećati produktivnost zaposlenika kroz dijeljenje i podatkovnu analitiku. (data sharing and data analytics). Ova poludnevna konferencija dio je veće međunarodne konferencije Data Science Economy 2018. (17. i 18.5., http://ds2economy.com/). Više detalja i program možete pronaći u privitku.

Sudjelovanje na poludnevnoj radionici je besplatno za članove Udruge gradova. Broj sudionika je OGRANIČEN.

Molimo vas da svoje sudjelovanje potvrdite najkasnije do utorka 15.5. na mail info@eventa01.com

Pismo poziva i dnevni red:
DSE 2018 Government Poziv
DSE 2018 Gov agenda

Zašto biste se trebali registrirati na web stranicu Udruge gradova?