Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Više informacija

Zatvori

18. Svibanj 2018.

Data driven government [Zagreb]

Partneri Udruge gradova iz tvrtke Eventa01 pozivaju vas da nam se pridružite kao gost na poludnevnoj konferenciji na temu DATA DRIVEN GOVERNMENT, koji će se održati u petak 18.5. u HUB385, Petračićeva 4, Zagreb.

Na konferenciji vas očekuju dva poznata međunarodna stručnjaka s Data Sicence (Big Data, Analytics) područja te istaknuta imena iz lokalne zajednice.

Cilj je istaknuti najbolje prakse i potaknuti raspravu o tome kako javni sektor može maksimizirati obilje dostupnih podataka i unaprijediti uključenost građana u procese te povećati produktivnost zaposlenika kroz dijeljenje i podatkovnu analitiku. (data sharing and data analytics). Ova poludnevna konferencija dio je veće međunarodne konferencije Data Science Economy 2018. (17. i 18.5., http://ds2economy.com/). Više detalja i program možete pronaći u privitku.

Sudjelovanje na poludnevnoj radionici je besplatno za članove Udruge gradova. Broj sudionika je OGRANIČEN.

Molimo vas da svoje sudjelovanje potvrdite najkasnije do utorka 15.5. na mail info@eventa01.com

Pismo poziva i dnevni red:
DSE 2018 Government Poziv
DSE 2018 Gov agenda

Morate biti prijavljeni u sustav da bi se mogli registrirati za sudjelovanje na događanju

Zašto biste se trebali registrirati na web stranicu Udruge gradova?

Ukoliko niste registrirani i prijavljeni na web stranicu Udruge gradova nećete imati pristup svim objavljenim vijestima, najavama događanja (konferencije, seminari, edukacije itd.), izdvojenim tekstovima natječaja za dodjelu bespovratnih sredstava jedinicama lokalne samouprave te recentnim medijskim objavama vezanim za lokalnu samoupravu.

Registrirati se mogu samo dužnosnici i službenici gradova koji su članovi Udruge gradova u RH.

Besplatno se registrirajte

Besplatno se registrirajte

Registrirani korisnici imaju pristup većini naših zaštićenih materijala (ovisno o njihovim ovlastima unutar Grada). Zanimaju li vas koje su druge prednosti registracije?

Česta pitanja

Registrirani korisnici imaju pristup novoj kategoriji "Pitanja i odgovori" gdje mogu postavljati nova pitanja i odgovarati na već postavljena pitanja. Postavljeno pitanje automatski će se i bez moderiranja prikazati u kategoriji Na svako pitanje mogu odgovarati svi registrirani korisnici.

Prijava Registracija