14. Ožujak 2018.

Decentralizacija u Hrvatskoj: stanje i perspektiva – skup u Varaždinu

Skup “Decentralizacija u Hrvatskoj: stanje i perspektiva”, u organizaciji Centra za demokraciju i pravo Miko Tripalo, Friedrich-Ebert-Stiftung-a i Udruge gradova održava se u Varaždinu u srijedu, 14. ožujka 2018. u palači Herzer od 11 do 14 sati.

Skup je dio istraživačkog projekta o stanju i perspektivi decentralizacije u Hrvatskoj te njime želimo doprinjeti razmjeni iskustava i suradnji relevantnih aktera do sad provedene decentralizacije. Rasprave o decentralizaciji u Hrvatskoj su rijetke ili se vode oko pitanja oko kojih ne postoji konsenzus, što cijeli proces dovodi u slijepu ulicu. Kroz ovu javnu raspravu želimo vidjeti kojim mehanizmima bi se proces decentralizacije mogao dalje razvijati te na koji način možemo otvoriti dodatni prostor za razgovor o lokalnoj i regionalnoj samoupravi u Hrvatskoj.

Decentralizacija u Hrvatskoj 14.03.18. Varaždin

Zašto biste se trebali registrirati na web stranicu Udruge gradova?