Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Više informacija

Zatvori

14. Ožujak 2018.

Decentralizacija u Hrvatskoj: stanje i perspektiva – skup u Varaždinu

Skup “Decentralizacija u Hrvatskoj: stanje i perspektiva”, u organizaciji Centra za demokraciju i pravo Miko Tripalo, Friedrich-Ebert-Stiftung-a i Udruge gradova održava se u Varaždinu u srijedu, 14. ožujka 2018. u palači Herzer od 11 do 14 sati.

Skup je dio istraživačkog projekta o stanju i perspektivi decentralizacije u Hrvatskoj te njime želimo doprinjeti razmjeni iskustava i suradnji relevantnih aktera do sad provedene decentralizacije. Rasprave o decentralizaciji u Hrvatskoj su rijetke ili se vode oko pitanja oko kojih ne postoji konsenzus, što cijeli proces dovodi u slijepu ulicu. Kroz ovu javnu raspravu želimo vidjeti kojim mehanizmima bi se proces decentralizacije mogao dalje razvijati te na koji način možemo otvoriti dodatni prostor za razgovor o lokalnoj i regionalnoj samoupravi u Hrvatskoj.

Decentralizacija u Hrvatskoj 14.03.18. Varaždin

Morate biti prijavljeni u sustav da bi se mogli registrirati za sudjelovanje na događanju

Zašto biste se trebali registrirati na web stranicu Udruge gradova?

Ukoliko niste registrirani i prijavljeni na web stranicu Udruge gradova nećete imati pristup svim objavljenim vijestima, najavama događanja (konferencije, seminari, edukacije itd.), izdvojenim tekstovima natječaja za dodjelu bespovratnih sredstava jedinicama lokalne samouprave te recentnim medijskim objavama vezanim za lokalnu samoupravu.

Registrirati se mogu samo dužnosnici i službenici gradova koji su članovi Udruge gradova u RH.

Besplatno se registrirajte

Besplatno se registrirajte

Registrirani korisnici imaju pristup većini naših zaštićenih materijala (ovisno o njihovim ovlastima unutar Grada). Zanimaju li vas koje su druge prednosti registracije?

Česta pitanja

Registrirani korisnici imaju pristup novoj kategoriji "Pitanja i odgovori" gdje mogu postavljati nova pitanja i odgovarati na već postavljena pitanja. Postavljeno pitanje automatski će se i bez moderiranja prikazati u kategoriji Na svako pitanje mogu odgovarati svi registrirani korisnici.

Prijava Registracija