28. Ožujak 2017.

Dodjela nagrada INpuls 2016.

inpuls-logo-400x439

Udruga gradova dodjeljuje priznanja jedinicama lokalne samouprave za inovacije i najbolju praksu u nekoliko područja djelovanja. Priznanje se dodjeljuje u sklopu projekta INpuls2016.

RADNI PROGRAM

utorak, 28. ožujka 2017., Zagreb, hotel Sheraton, Ulica kneza Borne 2

10.00 – 13.00 INPULS

10.00 – 11.00 Prijam dobrodošlice i registracija sudionika

11.00 – 13.00 Predstavljanje kategorija i najboljih praksi INpuls-a

GRAD GOSPODARSTVA – Ne govorimo o gospodarstvu, pokrećemo ga! – Biserka Sladović, savjetnica, Hrvatska udruga poslodavaca
Predstavljanje grada, dobitnika nagrade za najbolju praksu
GRAD SINERGIJE – Suradnja i sinergija grada i države – (ne)moguća misija? – Nives Kopajtich Škrlec, koordinator, Udruga gradova
Predstavljanje grada, dobitnika nagrade za najbolju praksu
GRAD GRAĐANA – Moj grad uključuje (i) građane – Vesna Lendić Kasalo, ovlaštena za obavljanje poslova ravnatelja Ureda za udruge Vlade Republike Hrvatske
Predstavljanje grada, dobitnika nagrade za najbolju praksu
GRAD KREATIVE – U kreativnim gradovima je ljepše – Ivana Nikolić Popović, predsjednica Hrvatskoga klastera konkurentnosti kreativnih i kulturnih industrija
Predstavljanje grada, dobitnika nagrade za najbolju praksu
GRAD SPORTA – Velimir Žunac, državni tajnik u Ministarstvu regionalnog razvoja i fondova Europske unije

12.45 .- 13.00 Svečana dodjela priznanja INpuls nagrađenim gradovima

13.00 – 14.30 RUČAK

Napominjemo da u 14.30 sati počinje Tematska sjednica Skupštine Udruge gradova o financiranju i raspolaganju imovinom. Prijave za sjednicu Skupštine su ovdje.

Prijave za sudjelovanje na dodjeli priznanja INpuls2016 se provode putem registracijskog sustava na kraju ove stranice pritiskom na tipku “Prijavi se za sudjelovanje”. Dovoljan je jedan pritisak na tipku “Prijavi se za sudjelovanje” (idući pritisak je odjava) nakon čega će se vaše ime pojaviti na listi ispod, a na vašu e-mail adresu će stići potvrda o uspješnoj prijavi.

Zašto biste se trebali registrirati na web stranicu Udruge gradova?