19. - 20. Travanj 2018.

Dvodnevna interaktivna radionica ”Europa za građane” – Vrboska, otok Hvar

Ured za udruge Vlade Republike Hrvatske, u suradnji s udrugom Trim organizira interaktivnu dvodnevnu radionicu o programu Europa za građane 2014-2020 koja će se održati u četvrtak i petak 19 i 20. travnja 2018. godine, u Domu kulture, u Vrboskoj, na otoku Hvaru.

Program Europa za građane 2014-2020 promiče europske vrijednosti, aktivno europsko građanstvo, kao i obilježavanje važnijih događaja iz europske povijesti. Sredstvima iz programa financiraju se oni projekti jedinica lokalne i područne (samo)uprave te neprofitnih organizacija (udruga, zaklada, škola, muzeja, javnih ustanova, itd.), koji pridonose da građani razumiju Uniju i njezinu povijest, te promiču europsko građanstvo i demokratsko sudjelovanje na razini Unije.

Svrha radionice je da prvog dana na interaktivan način upoznamo sudionike s ciljevima i prioritetima programa, dok će drugi dan radionice biti posvećen razradi konkretnih projektnih ideja sudionika, na način kako bi se što bolje uklopile u propozicije natječaja.

Više informacija o programu Europa za građane 2014-2020 možete pronaći ovdje.

Prijave je moguće izvršiti isključivo popunjavanjem prijavnice najkasnije do petka, 13. travnja 2018. godine, do 12 sati. Potvrda sudjelovanja bit će poslana istoga dana do 16 sati. Program radionice dostupan je na ovoj poveznici.

Troškove prijevoza snose sudionici, dok Ured za udruge Vlade RH osigurava smještaj kome je potreban (2 noćenja/osobi u apartmanima Odmarališta Plava vala, Vrboska), materijale i obroke tijekom radionice. Vaše preferencije ćete odabrati u prijavnici.

Kontakt za dodatne informacije: e-mail europazagradane@udruge.vlada.hr , tel 01/45 99 810

Zašto biste se trebali registrirati na web stranicu Udruge gradova?