Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Više informacija

Zatvori

19. - 20. Travanj 2018.

Dvodnevna interaktivna radionica ”Europa za građane” – Vrboska, otok Hvar

Ured za udruge Vlade Republike Hrvatske, u suradnji s udrugom Trim organizira interaktivnu dvodnevnu radionicu o programu Europa za građane 2014-2020 koja će se održati u četvrtak i petak 19 i 20. travnja 2018. godine, u Domu kulture, u Vrboskoj, na otoku Hvaru.

Program Europa za građane 2014-2020 promiče europske vrijednosti, aktivno europsko građanstvo, kao i obilježavanje važnijih događaja iz europske povijesti. Sredstvima iz programa financiraju se oni projekti jedinica lokalne i područne (samo)uprave te neprofitnih organizacija (udruga, zaklada, škola, muzeja, javnih ustanova, itd.), koji pridonose da građani razumiju Uniju i njezinu povijest, te promiču europsko građanstvo i demokratsko sudjelovanje na razini Unije.

Svrha radionice je da prvog dana na interaktivan način upoznamo sudionike s ciljevima i prioritetima programa, dok će drugi dan radionice biti posvećen razradi konkretnih projektnih ideja sudionika, na način kako bi se što bolje uklopile u propozicije natječaja.

Više informacija o programu Europa za građane 2014-2020 možete pronaći ovdje.

Prijave je moguće izvršiti isključivo popunjavanjem prijavnice najkasnije do petka, 13. travnja 2018. godine, do 12 sati. Potvrda sudjelovanja bit će poslana istoga dana do 16 sati. Program radionice dostupan je na ovoj poveznici.

Troškove prijevoza snose sudionici, dok Ured za udruge Vlade RH osigurava smještaj kome je potreban (2 noćenja/osobi u apartmanima Odmarališta Plava vala, Vrboska), materijale i obroke tijekom radionice. Vaše preferencije ćete odabrati u prijavnici.

Kontakt za dodatne informacije: e-mail europazagradane@udruge.vlada.hr , tel 01/45 99 810

Morate biti prijavljeni u sustav da bi se mogli registrirati za sudjelovanje na događanju

Zašto biste se trebali registrirati na web stranicu Udruge gradova?

Ukoliko niste registrirani i prijavljeni na web stranicu Udruge gradova nećete imati pristup svim objavljenim vijestima, najavama događanja (konferencije, seminari, edukacije itd.), izdvojenim tekstovima natječaja za dodjelu bespovratnih sredstava jedinicama lokalne samouprave te recentnim medijskim objavama vezanim za lokalnu samoupravu.

Registrirati se mogu samo dužnosnici i službenici gradova koji su članovi Udruge gradova u RH.

Besplatno se registrirajte

Besplatno se registrirajte

Registrirani korisnici imaju pristup većini naših zaštićenih materijala (ovisno o njihovim ovlastima unutar Grada). Zanimaju li vas koje su druge prednosti registracije?

Česta pitanja

Registrirani korisnici imaju pristup novoj kategoriji "Pitanja i odgovori" gdje mogu postavljati nova pitanja i odgovarati na već postavljena pitanja. Postavljeno pitanje automatski će se i bez moderiranja prikazati u kategoriji Na svako pitanje mogu odgovarati svi registrirani korisnici.

Prijava Registracija