Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Više informacija

Zatvori

09. Lipanj 2017.

Forum CIVINET Mreže u Rijeci

Forum Mreže CIVINET održava se 9. lipnja 2017. u Rijeci, sa središnjom temom „Planiranje i upravljanje održivim prometom – planovi, projekti i realizacije“.
Forum je prilika za razmjenu iskustava i primjera koji se odnose na planiranje (SUMP ili drugi slični planovi), pripremu realizacije (projekti poboljšanja mobilnosti bez obzira o kojemu je vidu transporta riječ) i pogotovo realizaciju konkretnih zahvata jer su iskustva stečena na ostvarenim projektima dragocjena za pripremu i realizaciju svih novih projekata.

Forum se održava na Kampusu Sveučilišta u Rijeci (Građevinski fakultet, Ul. Radmile Matejčić 3).

Za sudionike koji dolaze dan ranije 8.6. ili ostaju u Rijeci nakon Foruma, osigurali smo hotelski smještaj po povoljnijoj cijeni. Ponudu za smještaj iz Jadran Hotela d.d. možete pronaći ovdje. Ukoliko vam ponuda odgovara, smještaj rezervirajte što prije direktno u hotelu, a najkasnije do 29. svibnja s napomenom “za CIVINET Forum”.

Sudjelovanje na Forumu prijavite putem ONLINE PRIJAVNICE najkasnije do ponedjeljka 29. svibnja.

Program

Morate biti prijavljeni u sustav da bi se mogli registrirati za sudjelovanje na događanju

Zašto biste se trebali registrirati na web stranicu Udruge gradova?

Ukoliko niste registrirani i prijavljeni na web stranicu Udruge gradova nećete imati pristup svim objavljenim vijestima, najavama događanja (konferencije, seminari, edukacije itd.), izdvojenim tekstovima natječaja za dodjelu bespovratnih sredstava jedinicama lokalne samouprave te recentnim medijskim objavama vezanim za lokalnu samoupravu.

Registrirati se mogu samo dužnosnici i službenici gradova koji su članovi Udruge gradova u RH.

Besplatno se registrirajte

Besplatno se registrirajte

Registrirani korisnici imaju pristup većini naših zaštićenih materijala (ovisno o njihovim ovlastima unutar Grada). Zanimaju li vas koje su druge prednosti registracije?

Česta pitanja

Registrirani korisnici imaju pristup novoj kategoriji "Pitanja i odgovori" gdje mogu postavljati nova pitanja i odgovarati na već postavljena pitanja. Postavljeno pitanje automatski će se i bez moderiranja prikazati u kategoriji Na svako pitanje mogu odgovarati svi registrirani korisnici.

Prijava Registracija