09. Lipanj 2017.

Forum CIVINET Mreže u Rijeci

Forum Mreže CIVINET održava se 9. lipnja 2017. u Rijeci, sa središnjom temom „Planiranje i upravljanje održivim prometom – planovi, projekti i realizacije“.
Forum je prilika za razmjenu iskustava i primjera koji se odnose na planiranje (SUMP ili drugi slični planovi), pripremu realizacije (projekti poboljšanja mobilnosti bez obzira o kojemu je vidu transporta riječ) i pogotovo realizaciju konkretnih zahvata jer su iskustva stečena na ostvarenim projektima dragocjena za pripremu i realizaciju svih novih projekata.

Forum se održava na Kampusu Sveučilišta u Rijeci (Građevinski fakultet, Ul. Radmile Matejčić 3).

Za sudionike koji dolaze dan ranije 8.6. ili ostaju u Rijeci nakon Foruma, osigurali smo hotelski smještaj po povoljnijoj cijeni. Ponudu za smještaj iz Jadran Hotela d.d. možete pronaći ovdje. Ukoliko vam ponuda odgovara, smještaj rezervirajte što prije direktno u hotelu, a najkasnije do 29. svibnja s napomenom “za CIVINET Forum”.

Sudjelovanje na Forumu prijavite putem ONLINE PRIJAVNICE najkasnije do ponedjeljka 29. svibnja.

Program

Zašto biste se trebali registrirati na web stranicu Udruge gradova?