15. Prosinac 2019.

HRT-ov humanitarni koncert “Uz nas niste sami-Za osmijeh djeteta u bolnici”

Savez društava “Naša djeca”Hrvatska, zajedno sa udrugom “Smiješak za sve”, nositelj je ovogodišnjeg humanitarnog projekta  i završne emisije “Uz nas niste sami”, koja će se održati 15. prosinca na HTV1 te je posvećen  djeci kojoj je potrebno osigurati dugotrajno liječenje u dva županijska klinička bolnička centra (Osijek i Rijeka) te odraslima s invaliditetom u Centru za rehabilitaciju Stančić.

HRT Humanitarni koncert „Uz nas niste sami – Za osmijeh u srcu“ održat će se u nedjelju, 15. prosinca, od 17,15 do 19,00 sati u studiju HRT-a.

Pozivamo vas da rezervirate vrijeme i najavite svoj dolazak, ukoliko ste zainteresirani biti gosti u publici i uživo gledati humanitarni koncert.

Budući da organizatori, zajedno s partnerima iz Udruge „Smiješak za sve“, osiguravaju goste u publici, potrebno je da im vrlo brzo povratno javite koliko mjesta želite da vam rezerviraju (Vi i osoba/e u pratnji), radi organizacije i pravovremene prijave na HRT.

Informaciju možete povratno javiti na anna@savez-dnd.hr ili lana@savez-dnd.hr

Organizatori se nadaju dobrom odazivu, a kada humanitarna linija za pozive bude otvorena,  mole vas da i vi zovete i donirate kako bi prikupili dovoljno sredstava za opremanje soba za palijativnu skrb u dvije bolnice i tako dali svoj doprinos te pomogli malenim pacijentima u okviru akcije “Za osmijeh djeteta u bolnici”.

Iz Stručne službe Saveza DND unaprijed zahvaljuju na prijavama i pozivima.

Zašto biste se trebali registrirati na web stranicu Udruge gradova?