Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Više informacija

Zatvori

16. Srpanj 2018.

JAVNA NABAVA U PROJEKTIMA FINANCIRANIMA IZ FONDOVA EU – KAKO IZBJEĆI NEPRAVILNOSTI I FINANCIJSKE KOREKCIJE?

Program se održava 16. srpnja 2018.g. u maloj dvorani Županijske komore Split, Obala Ante Trumbića 4, Split.

Čak 85% sredstava iz Europskih strukturnih i investicijskih fondova troši se u okviru javne nabave, a dostupni statistički podaci pokazuju da je nepravilna primjena pravila o javnoj nabavi rezultirala velikim brojem financijskih korekcija te, posljedično, povratom bespovratnih sredstava. Cilj edukacije je podići kapacitete polaznika/ca za provedbu postupaka javne nabave u projektima financiranima iz fondova EU s naglaskom na uspješno izbjegavanje financijskih korekcija.
Posebnosti sudjelovanja u programu usavršavanja:
– Polaznici dobivaju 8 bodova za produženje certifikata u području javne nabave;
– Prikaz konkretnih primjera iz prakse;
– Tips & tricks za uspješno izbjegavanje financijskih korekcija;
– Predavači su vodeći stručnjaci u području fondova EU i provedbi postupaka javne nabave s više od 1,7 milijardi eura projektnog portfolia i više od 150 provedenih postupaka javne nabave…

Napominjemo da, zahvaljujući dugogodišnjoj uspješnoj suradnji Udruge gradova s tvrtkom EU PROJEKTI i gđom Arianom Velom, članovi Udruge gradova imaju popust od 10% na višemjesečne programe usavršavanja i osposobljavanja te 15% na ostale jednodnevne i dvodnevne treninge i edukacije.

Morate biti prijavljeni u sustav da bi se mogli registrirati za sudjelovanje na događanju

Zašto biste se trebali registrirati na web stranicu Udruge gradova?

Ukoliko niste registrirani i prijavljeni na web stranicu Udruge gradova nećete imati pristup svim objavljenim vijestima, najavama događanja (konferencije, seminari, edukacije itd.), izdvojenim tekstovima natječaja za dodjelu bespovratnih sredstava jedinicama lokalne samouprave te recentnim medijskim objavama vezanim za lokalnu samoupravu.

Registrirati se mogu samo dužnosnici i službenici gradova koji su članovi Udruge gradova u RH.

Otvoreni natječaji

Svi natječaji

Besplatno se registrirajte

Besplatno se registrirajte

Registrirani korisnici imaju pristup većini naših zaštićenih materijala (ovisno o njihovim ovlastima unutar Grada). Zanimaju li vas koje su druge prednosti registracije?

Česta pitanja

Registrirani korisnici imaju pristup novoj kategoriji "Pitanja i odgovori" gdje mogu postavljati nova pitanja i odgovarati na već postavljena pitanja. Postavljeno pitanje automatski će se i bez moderiranja prikazati u kategoriji Na svako pitanje mogu odgovarati svi registrirani korisnici.

Prijava Registracija