16. Srpanj 2018.

JAVNA NABAVA U PROJEKTIMA FINANCIRANIMA IZ FONDOVA EU – KAKO IZBJEĆI NEPRAVILNOSTI I FINANCIJSKE KOREKCIJE?

Program se održava 16. srpnja 2018.g. u maloj dvorani Županijske komore Split, Obala Ante Trumbića 4, Split.

Čak 85% sredstava iz Europskih strukturnih i investicijskih fondova troši se u okviru javne nabave, a dostupni statistički podaci pokazuju da je nepravilna primjena pravila o javnoj nabavi rezultirala velikim brojem financijskih korekcija te, posljedično, povratom bespovratnih sredstava. Cilj edukacije je podići kapacitete polaznika/ca za provedbu postupaka javne nabave u projektima financiranima iz fondova EU s naglaskom na uspješno izbjegavanje financijskih korekcija.
Posebnosti sudjelovanja u programu usavršavanja:
– Polaznici dobivaju 8 bodova za produženje certifikata u području javne nabave;
– Prikaz konkretnih primjera iz prakse;
– Tips & tricks za uspješno izbjegavanje financijskih korekcija;
– Predavači su vodeći stručnjaci u području fondova EU i provedbi postupaka javne nabave s više od 1,7 milijardi eura projektnog portfolia i više od 150 provedenih postupaka javne nabave…

Napominjemo da, zahvaljujući dugogodišnjoj uspješnoj suradnji Udruge gradova s tvrtkom EU PROJEKTI i gđom Arianom Velom, članovi Udruge gradova imaju popust od 10% na višemjesečne programe usavršavanja i osposobljavanja te 15% na ostale jednodnevne i dvodnevne treninge i edukacije.

Zašto biste se trebali registrirati na web stranicu Udruge gradova?