02. Listopad 2018.

FINALNI PROGRAM javne rasprave „Decentralizacija u Hrvatskoj: sadašnje stanje i perspektiva“

Javna rasprava o decentralizaciji, kao završno događanje nakon niza održanih regionalnih rasprava, održava se u utorak 2. listopada 2018. od 11 do 13sati u Novinarskom domu, Perkovčeva 2 u Zagrebu.

Na taj način Centar Miko Tripalo, Friedrich-Ebert-Stiftung i Udruga gradova žele rezimirati najavljivano i planirano u kontekstu decentralizacije koja je svojevremeno bila “atraktivna” tema, a danas se u Hrvatskoj ili ne razumije, ili ne želi.

Ljubazno molimo da potvrdite sudjelovanje najkasnije do 28. rujna 2018. godine na email: nemet@tripalo.hr

FES – 02.10. Decentralizacija_Zagreb_finalni program

Zašto biste se trebali registrirati na web stranicu Udruge gradova?