16. Travanj 2019.

Francusko veleposlanstvo u Hrvatskoj, Udruga gradova u Republici Hrvatskoj i Zelena mreža aktivističkih grupa, organiziraju stručni skup o održivoj i inovativnoj javnoj nabavi koji će se održati 16. travnja 2019. u Zagrebu.

Događaj pod nazivom «Promicanje održive javne nabave u lokalnim vlastima, razmjena francuskih i hrvatskih iskustava» održat će se u Kući Europe (Ulica Augusta Cesarca 4) s početkom u 9:30 sati. Ovaj stručni skup ima za cilj senzibilizirati predstavnike lokalnih vlasti o prednostima koje donosi održiva javna nabava, bilo da se radi o zelenoj, inovativnoj ili društveno odgovornoj javnoj nabavi.

Program možete preuzeti ovdje.

Sudjelovanje na događaju je besplatno i slobodno uz prethodnu prijavu – članovi Udruge gradova mogu se automatski prijaviti za sudjelovanje putem gumba ispod (morate biti prijavljeni/registrirani na web stranicama). Molimo vas da svoj dolazak potvrdite do 12. travnja 2019. godine.

Za parkiranje osobnih vozila sudionicima koji dolaze izvan Zagreba predlažemo korištenje garaže na Langovom trgu.

Zašto biste se trebali registrirati na web stranicu Udruge gradova?