Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Više informacija

Zatvori

28. Veljača 2019.

Kako uspješno implementirati WIFI4EU projekte [Karlovac]

Pozivamo Vas na besplatni jednodnevni edukacijski događaj koji će se održati 28.02.2019. na lokaciji unutar Starog Grada Dubovac u Karlovcu, na 1. katu u konferencijskoj dvorani Dvorca.

Raspored događanja:

10:00-13:00 Interaktivna predavanja

13:00-14:00 Ručak

14:00-… Druženje i Q&A

Broj mjesta je ograničen – registrirajte se za ovaj događaj jednim klikom na kraju najave.

 

Stručnjaci iz tvrtke Aruba Networks, kompanije u vlasništvu Hewlett Packard Enterprise-a u suradnji s partnerima/distributerima Clico, Diss, Msan i Veracomp predstavit će najnovija tehnološka i poslovna rješenja kojima se uz pomoć Wifi4EU fondova i općenito uz lokalne inicijative mogu pružiti nove mobilne komunikacijske platforme, nove kanale za komunikaciju s građanima i dugoročno Smart City inicijative.

Rješenja Aruba Networks lakše se prilagođavaju lokalnim tržištima koja imaju budžetska i organizacijska ograničenja te se uz skromnija ulaganja u Hrvatskoj može držati korak s najvećim i najnaprednijim tržištima i gradovima.

Na primjeru nekoliko gradova koji već uspješno rade na Aruba rješenjima objasnit ćemo i demonstrirati kako strateški i tehnološki izgleda putovanje prema ultimativnoj transformaciji u moderno gradsko i lokalno okruženje te detaljno objasniti IT platforme i tehnologije koje podržavaju novu i zahtjevnu #GenMobile generaciju i posjetitelje iz drugih zemalja.

Na događaju ćemo obraditi sljedeće teme:

  • Kako stvoriti sigurne, premium Wi-Fi mreže za podršku građanima, ali i kako odgovoriti na zahtjeve pojedinaca unutar ili izvan tih organizacija?
  • Kako uspješno potaknuti građane i posjetitelje da koriste Wi-Fi ali i osigurati da je Wi-Fi generator prihoda, a ne samo mjesto troška?
  • Kako osigurati vrhunske ocjene građana prema digitalnim uslugama i strategiji gradova?
  • Kako se pripremiti na sve izazove koje donose novi zahtjevi i mlađe generacije.
  • Q&A panel sesija povezat će lidere iz branše sa stručnjacima i omogućiti im razmjenu ideja i znanja.
  • I još mnogo toga…

Aruba Networks je vodeći globalni dobavljač najkvalitetnije mrežne opreme, koja može jednostavno povezati na tisuće korisnika, ali je isto tako i tvrtka fokusirana na sigurnost i na generatore novih prihoda za korisnike kroz tehnologije koje podržavaju najnovije trendove.

Morate biti prijavljeni u sustav da bi se mogli registrirati za sudjelovanje na događanju

Zašto biste se trebali registrirati na web stranicu Udruge gradova?

Ukoliko niste registrirani i prijavljeni na web stranicu Udruge gradova nećete imati pristup svim objavljenim vijestima, najavama događanja (konferencije, seminari, edukacije itd.), izdvojenim tekstovima natječaja za dodjelu bespovratnih sredstava jedinicama lokalne samouprave te recentnim medijskim objavama vezanim za lokalnu samoupravu.

Registrirati se mogu samo dužnosnici i službenici gradova koji su članovi Udruge gradova u RH.

Otvoreni natječaji

Svi natječaji

Besplatno se registrirajte

Besplatno se registrirajte

Registrirani korisnici imaju pristup većini naših zaštićenih materijala (ovisno o njihovim ovlastima unutar Grada). Zanimaju li vas koje su druge prednosti registracije?

Česta pitanja

Registrirani korisnici imaju pristup novoj kategoriji "Pitanja i odgovori" gdje mogu postavljati nova pitanja i odgovarati na već postavljena pitanja. Postavljeno pitanje automatski će se i bez moderiranja prikazati u kategoriji Na svako pitanje mogu odgovarati svi registrirani korisnici.

Prijava Registracija