28. Veljača 2019.

Kako uspješno implementirati WIFI4EU projekte [Karlovac]

Pozivamo Vas na besplatni jednodnevni edukacijski događaj koji će se održati 28.02.2019. na lokaciji unutar Starog Grada Dubovac u Karlovcu, na 1. katu u konferencijskoj dvorani Dvorca.

Raspored događanja:

10:00-13:00 Interaktivna predavanja

13:00-14:00 Ručak

14:00-… Druženje i Q&A

Broj mjesta je ograničen – registrirajte se za ovaj događaj jednim klikom na kraju najave.

Stručnjaci iz tvrtke Aruba Networks, kompanije u vlasništvu Hewlett Packard Enterprise-a u suradnji s partnerima/distributerima Clico, Diss, Msan i Veracomp predstavit će najnovija tehnološka i poslovna rješenja kojima se uz pomoć Wifi4EU fondova i općenito uz lokalne inicijative mogu pružiti nove mobilne komunikacijske platforme, nove kanale za komunikaciju s građanima i dugoročno Smart City inicijative.

Rješenja Aruba Networks lakše se prilagođavaju lokalnim tržištima koja imaju budžetska i organizacijska ograničenja te se uz skromnija ulaganja u Hrvatskoj može držati korak s najvećim i najnaprednijim tržištima i gradovima.

Na primjeru nekoliko gradova koji već uspješno rade na Aruba rješenjima objasnit ćemo i demonstrirati kako strateški i tehnološki izgleda putovanje prema ultimativnoj transformaciji u moderno gradsko i lokalno okruženje te detaljno objasniti IT platforme i tehnologije koje podržavaju novu i zahtjevnu #GenMobile generaciju i posjetitelje iz drugih zemalja.

Na događaju ćemo obraditi sljedeće teme:

• Kako stvoriti sigurne, premium Wi-Fi mreže za podršku građanima, ali i kako odgovoriti na zahtjeve pojedinaca unutar ili izvan tih organizacija?
  • Kako uspješno potaknuti građane i posjetitelje da koriste Wi-Fi ali i osigurati da je Wi-Fi generator prihoda, a ne samo mjesto troška?
  • Kako osigurati vrhunske ocjene građana prema digitalnim uslugama i strategiji gradova?
  • Kako se pripremiti na sve izazove koje donose novi zahtjevi i mlađe generacije.
  • Q&A panel sesija povezat će lidere iz branše sa stručnjacima i omogućiti im razmjenu ideja i znanja.
  • I još mnogo toga…

Aruba Networks je vodeći globalni dobavljač najkvalitetnije mrežne opreme, koja može jednostavno povezati na tisuće korisnika, ali je isto tako i tvrtka fokusirana na sigurnost i na generatore novih prihoda za korisnike kroz tehnologije koje podržavaju najnovije trendove.

Zašto biste se trebali registrirati na web stranicu Udruge gradova?