Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Više informacija

Zatvori

31. Svibanj 2019.

Konferencija “Europe Goes Local” u Samoboru

Agencija za mobilnost i programe Europske unije organizira završnu konferenciju projekta “Europe Goes Local – Supporting Youth Work at the Municipal Level” pod nazivom Rad s mladima na lokalnoj razini: rezultati i preporuke. Konferencija će se održati u petak, 31. svibnja 2019. godine, u Centru za mlade Bunker u Samoboru, od 12:00 do 16:00 sati, a namijenjena je donositeljima odluka na lokalnoj razini.

“Europe Goes Local” trenutno je najveći europski projekt u području rada s mladima koji okuplja nacionalne agencije zadužene za provedbu programa Erasmus+ te europske institucije i mreže zadužene za područje rada s mladima u jedno strateško partnerstvo. U projekt je na nacionalnoj razini izravno uključeno 11 općina i gradova s područja Republike Hrvatske, a projekt koordinira nacionalna delegacija koju čine predstavnici Agencije za mobilnost i programe Europske unije te stručnjaci u području rada s mladima.

Cilj konferencije je predstaviti projekt, kao i provedene aktivnosti od strane jedinica lokalne samouprave. Na konferenciji će se raspravljati o primjerima dobre prakse kao rezultata jednogodišnjeg rada na izradi i realizaciji planova uključenih JLS-ova kojima je unaprijeđena podrška lokalnom radu s mladima. Također, predstavit će se Europska povelja o radu s mladima na lokalnoj razini kao rezultat projekta Europe Goes Local na međunarodnoj razini.

Konferencija će poslužiti i kao platforma na kojoj će se prisutnim gradovima i općinama uputiti poziv za sudjelovanje u nastavku projekta pa je sudjelovanje na konferenciji ujedno i izvrsna prilika za upoznavanje s detaljima projekta i dobrobiti od sudjelovanja za jedinice lokalne samouprave.

Prijave su moguće putem prijavnog obrasca dostupnog ovdje, do 17. svibnja 2019. godine. Broj sudionika je ograničen, a potvrdu sudjelovanja, detaljan program konferencije i upute o povratu putnih troškova dobit ćete nakon zatvaranja prijava.

U slučaju bilo kakvih dodatnih pitanja, slobodno kontaktirajte Aleksandru Živković iz Agencije za mobilnost i programe Europske unije na aleksandra.zivkovic@mobilnost.hr.

Morate biti prijavljeni u sustav da bi se mogli registrirati za sudjelovanje na događanju

Zašto biste se trebali registrirati na web stranicu Udruge gradova?

Ukoliko niste registrirani i prijavljeni na web stranicu Udruge gradova nećete imati pristup svim objavljenim vijestima, najavama događanja (konferencije, seminari, edukacije itd.), izdvojenim tekstovima natječaja za dodjelu bespovratnih sredstava jedinicama lokalne samouprave te recentnim medijskim objavama vezanim za lokalnu samoupravu.

Registrirati se mogu samo dužnosnici i službenici gradova koji su članovi Udruge gradova u RH.

Otvoreni natječaji

Svi natječaji

Besplatno se registrirajte

Besplatno se registrirajte

Registrirani korisnici imaju pristup većini naših zaštićenih materijala (ovisno o njihovim ovlastima unutar Grada). Zanimaju li vas koje su druge prednosti registracije?

Česta pitanja

Registrirani korisnici imaju pristup novoj kategoriji "Pitanja i odgovori" gdje mogu postavljati nova pitanja i odgovarati na već postavljena pitanja. Postavljeno pitanje automatski će se i bez moderiranja prikazati u kategoriji Na svako pitanje mogu odgovarati svi registrirani korisnici.

Prijava Registracija