Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Više informacija

Zatvori

02. Veljača 2018.

Konferencija “Program LIFE – odgovor na okolišne i klimatske izazove”

Ministarstvo zaštite okoliša i energetike poziva vas na konferenciju „Program LIFE – odgovor na okolišne i klimatske izazove“ koja će se održati 2. veljače 2018. godine u Zagrebu, u Velikoj dvorani Hrvatske obrtničke komore, Ilica 49 s početkom u 09:00 sati.

Program LIFE je financijski instrument Europske unije namijenjen financiranju projekata u području okoliša i klimatskih aktivnosti kojima se želi potaknuti bolje upravljanje u području zaštite okoliša i klimatskih promjena na svim razinama.

Cilj konferencije je predstavljanje Programa LIFE i koristi koje sufinancirani projekti imaju za lokanu zajednicu, privatni i javni sektor te u konačnici okoliš. Na konferenciji će sudjelovati predstavnici uspješnih LIFE projekata iz drugih zemalja članica te Europske komisije i Izvršne agencije za malo i srednje poduzetništvo. Konferencija će doprinijeti širenju informacija o dobrim primjerima primjene rezultata i znanja u europsko i nacionalno zakonodavstvo, sinergiji između Programa LIFE i drugih EU fondova i programa te o tržišno orijentiranim projektima koji poboljšavaju stanje okoliša i ujedno doprinose ekonomskom rastu.

Konferencija je namijenjena širokom spektru sudionika iz svih sektora koji su zainteresirani za prijavu na Program LIFE, koji provode LIFE projekt te onima koji žele koristiti rezultate LIFE projekata.

Broj sudionika je ograničen te je sudjelovanje potrebno prijaviti putem online obrasca do 22. siječnja 2018. Prijavljenim sudionicima Ministarstvo će poslati potvrdu o uspješno zaprimljenoj prijavi. Upite je moguće postavljati putem life@mzoe.hr.

LIFE poziv na konferenciju
LIFE konferencija – dnevni red

Morate biti prijavljeni u sustav da bi se mogli registrirati za sudjelovanje na događanju

Zašto biste se trebali registrirati na web stranicu Udruge gradova?

Ukoliko niste registrirani i prijavljeni na web stranicu Udruge gradova nećete imati pristup svim objavljenim vijestima, najavama događanja (konferencije, seminari, edukacije itd.), izdvojenim tekstovima natječaja za dodjelu bespovratnih sredstava jedinicama lokalne samouprave te recentnim medijskim objavama vezanim za lokalnu samoupravu.

Registrirati se mogu samo dužnosnici i službenici gradova koji su članovi Udruge gradova u RH.

Besplatno se registrirajte

Besplatno se registrirajte

Registrirani korisnici imaju pristup većini naših zaštićenih materijala (ovisno o njihovim ovlastima unutar Grada). Zanimaju li vas koje su druge prednosti registracije?

Česta pitanja

Registrirani korisnici imaju pristup novoj kategoriji "Pitanja i odgovori" gdje mogu postavljati nova pitanja i odgovarati na već postavljena pitanja. Postavljeno pitanje automatski će se i bez moderiranja prikazati u kategoriji Na svako pitanje mogu odgovarati svi registrirani korisnici.

Prijava Registracija