Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Više informacija

Zatvori

13. Lipanj 2018.

Konferencija „Vrtić za svako dijete“

Konferencija „Vrtić za svako dijete – Pristup predškolskom odgoju i obrazovanju: mogućnosti i izazovi u smanjenju nejednakosti“ održava se u Zagrebu 13. lipnja 2018. u hotelu Panorama.

Organizira je UNICEF Ured za Hrvatsku, u suradnji s Ministarstvom znanosti i obrazovanja i Ministarstvom za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku, a pokroviteljica je Predsjednica Republike Hrvatske.

Cilj konferencije je privući pozornost, promovirati i dijeliti dobre prakse vezane uz pristup predškolskom odgoju i obrazovanju i njegovom financiranju. Konferencija se posebno bavi odnosom između važnosti ulaganja u predškolsko obrazovanje i nedostatka ulaganja u osiguranje pristupa vrtićima te predstavlja mogućnost za stručnu raspravu te razmjenu dobrih i inovativnih praksi hrvatskih gradova u kontekstu predškolskog odgoja.

UNICEF konferencija Vrtic za svak.._
UNICEF Konferencija Vrtic za svako dijete Zagreb 13 lipnja – dnevni red

Morate biti prijavljeni u sustav da bi se mogli registrirati za sudjelovanje na događanju

Zašto biste se trebali registrirati na web stranicu Udruge gradova?

Ukoliko niste registrirani i prijavljeni na web stranicu Udruge gradova nećete imati pristup svim objavljenim vijestima, najavama događanja (konferencije, seminari, edukacije itd.), izdvojenim tekstovima natječaja za dodjelu bespovratnih sredstava jedinicama lokalne samouprave te recentnim medijskim objavama vezanim za lokalnu samoupravu.

Registrirati se mogu samo dužnosnici i službenici gradova koji su članovi Udruge gradova u RH.

Besplatno se registrirajte

Besplatno se registrirajte

Registrirani korisnici imaju pristup većini naših zaštićenih materijala (ovisno o njihovim ovlastima unutar Grada). Zanimaju li vas koje su druge prednosti registracije?

Česta pitanja

Registrirani korisnici imaju pristup novoj kategoriji "Pitanja i odgovori" gdje mogu postavljati nova pitanja i odgovarati na već postavljena pitanja. Postavljeno pitanje automatski će se i bez moderiranja prikazati u kategoriji Na svako pitanje mogu odgovarati svi registrirani korisnici.

Prijava Registracija