13. Lipanj 2018.

Konferencija „Vrtić za svako dijete“

Konferencija „Vrtić za svako dijete – Pristup predškolskom odgoju i obrazovanju: mogućnosti i izazovi u smanjenju nejednakosti“ održava se u Zagrebu 13. lipnja 2018. u hotelu Panorama.

Organizira je UNICEF Ured za Hrvatsku, u suradnji s Ministarstvom znanosti i obrazovanja i Ministarstvom za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku, a pokroviteljica je Predsjednica Republike Hrvatske.

Cilj konferencije je privući pozornost, promovirati i dijeliti dobre prakse vezane uz pristup predškolskom odgoju i obrazovanju i njegovom financiranju. Konferencija se posebno bavi odnosom između važnosti ulaganja u predškolsko obrazovanje i nedostatka ulaganja u osiguranje pristupa vrtićima te predstavlja mogućnost za stručnu raspravu te razmjenu dobrih i inovativnih praksi hrvatskih gradova u kontekstu predškolskog odgoja.

UNICEF konferencija Vrtic za svak.._
UNICEF Konferencija Vrtic za svako dijete Zagreb 13 lipnja – dnevni red

Zašto biste se trebali registrirati na web stranicu Udruge gradova?