15. Travanj 2019.

Konferencija ZAGREB INVEST

Ulagačka konferencija ZAGREB INVEST, održat će se u ponedjeljak 15. travnja 2019. u hotelu Westin (Kristalna dvorana). Konferencija će okupiti niz sudionika iz domaćeg poslovnog, institucionalnog i akademskog okruženja uz prisustvo inozemnih predstavnika iz Kine, Italije, Njemačke, Finske, Egipta, Afganistana, Danske, Novog Zelanda, Bosne i Hercegovine, Srbije, Kosova, Makedonije…

Nastavno na održavanje najvećeg poslovnog skupa od osamostaljenja RH, dubrovačkog Foruma 16+1, koji će u Hrvatsku privući rekordan broj stranih ulagača, u Zagrebu se organizira ovaj važan investicijski događaj, koji će obraditi teme u području ulagačke klime, poticanja novih investicija i predstavljanja konkretnih ulagačkih projekata.

Sve detalje i prijave možete pronaći na službenoj stranici konferencije: http://inninvest.eu/

Za sve dodatne informacije javite se na: +385 1 6329 111 ili na office@inninvest.eu.

Zašto biste se trebali registrirati na web stranicu Udruge gradova?