27. - 30. Ožujak 2019.

Međunarodna konferencija i izložba o rakiji – “Spirit of Rakia”

“Spirit of Rakia”, 1. Međunarodna konferencija i izložba o rakiji održava se u hotelu „Park Plaza Histria“ u Puli od 27. do 30. ožujka 2019. godine.

Projekt “Spirit of Rakia” ima regionalnu i međunarodnu razinu te uključuje zemlje iz srednje i jugoistočne Europe.

Skup će biti mjesto susreta stručnjaka iz Hrvatske, okolnih zemalja i cijele Europe, ne samo kao sudionika već i kao aktivnih partnera.

Osnovni cilj Konferencije je izgradnja više razine znanstveno stručnih znanja o rakijama i drugim jakim alkoholnim pićima u cilju unapređenja njihove proizvodnje te promocije njihove turističke, gastronomske i tradicijske vrijednosti.

SPIRIT OF RAKIA Booklet

Konferencija se održava pod visokim pokroviteljstvom
a) Ministarstva poljoprivrede Republike Hrvatske
b) Svjetske organizacije za vino i vinovu lozu
c) Istarske županije
d) Agronomskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu
e) Prehrambeno-biotehnološkog fakulteta
f) Hrvatske gospodarske komore
g) Instituta za poljoprivredu i turizam
h) Hrvatskog agroekonomskog društva te
i) Udruge poslodavaca u hotelijerstvu Hrvatske

Zašto biste se trebali registrirati na web stranicu Udruge gradova?