Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Više informacija

Zatvori

25. - 26. Travanj 2019.

Međunarodna konferencija o integriranom urbanom razvoju ”Merging the Split: Converting Spaces Into Places”

Dvodnevna konferencija o integriranom urbanom razvoju i placemakingu koju organiziraju Udruga gradova, Grad Split i druge partnerske organizacije pod pokroviteljstvom Ministarstva graditeljstva i prostornog uređenja.

Teme kojima će se konferencija baviti uklljučuju: održivi urbani razvoj, sudjelovanje javnosti u stvaranju javnog prostora, gradovi nakon turizma, transformacija urbanih područja i kulturne baštine, atraktivnost življenja u malim gradovima, urbana mobilnost, participativno budžetiranje te prostori za djecu i mlade.

Za više informacija o konferenciji, programu i predavačima posjetite službene stranice konferencije  ili stranice događaja na Facebooku.

Zainteresirani sudionici iz gradova članova Udruge gradova imaju 50% popusta na cijenu kotizacije (500 kn).

Prijavite se na vrijeme i osigurajte svoje mjesto na ovom zanimljivom događaju koji će okupiti sudionike iz najmanje 15 država!

 

Morate biti prijavljeni u sustav da bi se mogli registrirati za sudjelovanje na događanju

Zašto biste se trebali registrirati na web stranicu Udruge gradova?

Ukoliko niste registrirani i prijavljeni na web stranicu Udruge gradova nećete imati pristup svim objavljenim vijestima, najavama događanja (konferencije, seminari, edukacije itd.), izdvojenim tekstovima natječaja za dodjelu bespovratnih sredstava jedinicama lokalne samouprave te recentnim medijskim objavama vezanim za lokalnu samoupravu.

Registrirati se mogu samo dužnosnici i službenici gradova koji su članovi Udruge gradova u RH.

Otvoreni natječaji

Svi natječaji

Besplatno se registrirajte

Besplatno se registrirajte

Registrirani korisnici imaju pristup većini naših zaštićenih materijala (ovisno o njihovim ovlastima unutar Grada). Zanimaju li vas koje su druge prednosti registracije?

Česta pitanja

Registrirani korisnici imaju pristup novoj kategoriji "Pitanja i odgovori" gdje mogu postavljati nova pitanja i odgovarati na već postavljena pitanja. Postavljeno pitanje automatski će se i bez moderiranja prikazati u kategoriji Na svako pitanje mogu odgovarati svi registrirani korisnici.

Prijava Registracija