Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Više informacija

Zatvori

22. - 23. Ožujak 2018.

Međunarodna konferencija “Sigurnost gradova 2018”

10. međunarodna konferencija „Sigurnost gradova 2018“ održava se 22. i 23. ožujka 2018. u Splitu, u hotelu Le Meridien Lav, u organizaciji Hrvatskog instituta za urbanu sigurnost i medijskog pokroviteljstva časopisa Zaštita, tvrtke Tectus d.o.o.

Na prethodnim konferencijama SIGG, u Zadru, Zagrebu, Solinu, Opatiji, Splitu i Varaždinu sudjelovalo je preko 1000 sudionika iz Hrvatske, Slovenije, Bosne i Hercegovine, Srbije, Makedonije, Crne Gore, Albanije i Turske, sa stručnim govornicima iz Njemačke, Velike Britanije, Francuske, Mađarske, Italije, Češke i Belgije.

I ova je Konferencija namijenjena gradonačelnicima, dogradonačelnicima i voditeljima poslova sigurnosti u gradovima, lokalnoj upravi i samoupravi, županima, dožupanima i voditeljima poslova sigurnosti u županijama, direktorima i upravama gospodarskih subjekata od posebnog interesa za sigurnost i obranu države, direktorima i predstavnicima tvrtki za tjelesnu i tehničku zaštitu, predsjednicima i članovima vijeća za prevenciju, te svim menadžerima i stručnjacima za sigurnost.

Stručne teme koje konferencija obrađuje su:

Civilno krizno upravljanje gradovima
Nove tehnologije za sigurnije gradove
Uloga lokalne zajednice u prevenciji terorizma
Sigurnost turista i lokalna zajednica
Urbani rizici

Morate biti prijavljeni u sustav da bi se mogli registrirati za sudjelovanje na događanju

Zašto biste se trebali registrirati na web stranicu Udruge gradova?

Ukoliko niste registrirani i prijavljeni na web stranicu Udruge gradova nećete imati pristup svim objavljenim vijestima, najavama događanja (konferencije, seminari, edukacije itd.), izdvojenim tekstovima natječaja za dodjelu bespovratnih sredstava jedinicama lokalne samouprave te recentnim medijskim objavama vezanim za lokalnu samoupravu.

Registrirati se mogu samo dužnosnici i službenici gradova koji su članovi Udruge gradova u RH.

Besplatno se registrirajte

Besplatno se registrirajte

Registrirani korisnici imaju pristup većini naših zaštićenih materijala (ovisno o njihovim ovlastima unutar Grada). Zanimaju li vas koje su druge prednosti registracije?

Česta pitanja

Registrirani korisnici imaju pristup novoj kategoriji "Pitanja i odgovori" gdje mogu postavljati nova pitanja i odgovarati na već postavljena pitanja. Postavljeno pitanje automatski će se i bez moderiranja prikazati u kategoriji Na svako pitanje mogu odgovarati svi registrirani korisnici.

Prijava Registracija