22. - 23. Ožujak 2018.

Međunarodna konferencija “Sigurnost gradova 2018”

10. međunarodna konferencija „Sigurnost gradova 2018“ održava se 22. i 23. ožujka 2018. u Splitu, u hotelu Le Meridien Lav, u organizaciji Hrvatskog instituta za urbanu sigurnost i medijskog pokroviteljstva časopisa Zaštita, tvrtke Tectus d.o.o.

Na prethodnim konferencijama SIGG, u Zadru, Zagrebu, Solinu, Opatiji, Splitu i Varaždinu sudjelovalo je preko 1000 sudionika iz Hrvatske, Slovenije, Bosne i Hercegovine, Srbije, Makedonije, Crne Gore, Albanije i Turske, sa stručnim govornicima iz Njemačke, Velike Britanije, Francuske, Mađarske, Italije, Češke i Belgije.

I ova je Konferencija namijenjena gradonačelnicima, dogradonačelnicima i voditeljima poslova sigurnosti u gradovima, lokalnoj upravi i samoupravi, županima, dožupanima i voditeljima poslova sigurnosti u županijama, direktorima i upravama gospodarskih subjekata od posebnog interesa za sigurnost i obranu države, direktorima i predstavnicima tvrtki za tjelesnu i tehničku zaštitu, predsjednicima i članovima vijeća za prevenciju, te svim menadžerima i stručnjacima za sigurnost.

Stručne teme koje konferencija obrađuje su:

Civilno krizno upravljanje gradovima
Nove tehnologije za sigurnije gradove
Uloga lokalne zajednice u prevenciji terorizma
Sigurnost turista i lokalna zajednica
Urbani rizici

Zašto biste se trebali registrirati na web stranicu Udruge gradova?