20. Ožujak 2014.

Međunarodna konferencija Sigurnost gradova – SIGG 2014.

Šesta po redu međunarodna konferencija Sigurnost gradova – SIGG 2014. u organizaciji časopisa Zaštita tvrtke Tectus d.o.o. i Hrvatskog foruma za urbanu sigurnost, održat će se u Splitu, 20. – 21. 3. 2014. godine u hotelu Le Meridien Lav.

Na prethodnim konferencijama SIGG, u Zagrebu, Solinu i Opatiji, okupili smo više od 750 uglednih sudionika iz Hrvatske, Slovenije, Bosne i Hercegovine, Srbije, Makedonije i Crne Gore, sa stručnim govornicima iz Njemačke, Velike Britanije, Francuske, Mađarske i Belgije.

Konferencija je namijenjena gradonačelnicima, dogradonačelnicima i voditeljima poslova sigurnosti u gradovima, lokalnoj upravi i samoupravi, županima, dožupanima i voditeljima poslova sigurnosti u županijama, direktorima i upravama gospodarskih subjekata od posebnog interesa za sigurnost i obranu države, direktorima i predstavnicima tvrtki za tjelesnu i tehničku zaštitu, predsjednicima i članovima vijeća za prevenciju, te svim menadžerima i stručnjacima za sigurnost.

Stručne teme koje konferencija obrađuje su:

• prevencija kriminaliteta;
  • civilno krizno upravljanje gradovima;
  • nove tehnologije za sigurnije gradove;
  • europska iskustva;
  • zaštita okoliša kao element sigurnosti gradova.

Pridružite se Vašim predavanjem predavanjima predstavnika grada Berna, Luxembourga, Europskog foruma za urbanu sigurnost, Državne uprave za zaštitu i spašavanje te Ministarstva unutarnjih poslova.

Prijavnicu možete pronaći na web stranici časopisa Zaštita. Svim članovima Udruge gradova organizatori odobravaju 10 posto popusta na cijenu kotizacije!

U sklopu konferencije je organiziran i regionalni natječaj za “Najbolji projekt sigurnosti lokalne zajednice” o kojem više možete pročitati ovdje.

Zašto biste se trebali registrirati na web stranicu Udruge gradova?