13. Rujan 2019.

Novi Zakoni u vodno komunalnom gospodarstvu – obveze JLP(R)S-a – SEMINAR

Seminar “Novi Zakoni u vodno komunalnom gospodarstvu – obveze JLP(R)S-a” na kojem će biti riječi o sljedećim zakonima:

Zakon o vodama
Zakon o vodnim uslugama
Zakon o izmjenama i dopunama Zakona o financiranju vodnoga gospodarstva

održava se 13.rujna 2019. u 9:30 sati, u organizaciji tvrtke Town Sight j.d.o.o. u Zagrebu, u Hrvatskoj obrtničkoj komori, Ilica 49.

Predavač:
dr.sc. Desanka Sarvan
, dipl.iur.,viša savjetnica za pravna pitanja Istarske županije
Voditeljica radionice: Davorka Foretić, dipl. iur., urednica

Naknada za radionicu iznosi 700,00 kn + PDV po sudioniku.

Pogodnost za sudionike iz iste tvrtke:
Prijavljeni sudionici iz iste tvrtke imaju pravo na popust od 10% po sudioniku, te plaćaju kotizaciju u iznosu od 630,00kn + PDV po sudioniku.

Naknada uključuje sudjelovanje na radionici, tiskani program, radni materijal i pribor, tiskana izlaganja predavača, ogledne primjere, potvrdu o sudjelovanju, napitak i brunch za vrijeme stanke.

Naknada se uplaćuje unaprijed na transakcijski račun Town Sight j.d.o.o. broj HR20 240700 011005 24542 poziv na broj: prikazan na prijavnici, najkasnije dan prije održavanja radionice.

Zašto biste se trebali registrirati na web stranicu Udruge gradova?