Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Više informacija

Zatvori

14. Lipanj 2018.

O decentralizaciji u Koprivnici

U organizaciji Centra za demokraciju i pravo Miko Tripalo, Friedrich-Ebert-Stiftung-a i Udruge gradova, u Koprivnici se 14. lipnja 2018. godine, održava skup na temu: Decentralizacija u Hrvatskoj: stanje i perspektiva. Skup se održava na adresi Zrinski trg 1, u trajanju od od 11.00 do 13.00 sati.

Ovaj skup dio je istraživačkog projekta o stanju i perspektivi decentralizacije u Hrvatskoj, te njime želimo doprinijeti razmjeni iskustava i suradnji relevantnih aktera do sad provedene decentralizacije.

Molimo potvrdite sudjelovanje najkasnije do 12. lipnja 2018. na: nemet@tripalo.hr

Decentralizacija u Hrvatskoj A4 pozivnica Koprivnica

Morate biti prijavljeni u sustav da bi se mogli registrirati za sudjelovanje na događanju

Zašto biste se trebali registrirati na web stranicu Udruge gradova?

Ukoliko niste registrirani i prijavljeni na web stranicu Udruge gradova nećete imati pristup svim objavljenim vijestima, najavama događanja (konferencije, seminari, edukacije itd.), izdvojenim tekstovima natječaja za dodjelu bespovratnih sredstava jedinicama lokalne samouprave te recentnim medijskim objavama vezanim za lokalnu samoupravu.

Registrirati se mogu samo dužnosnici i službenici gradova koji su članovi Udruge gradova u RH.

Besplatno se registrirajte

Besplatno se registrirajte

Registrirani korisnici imaju pristup većini naših zaštićenih materijala (ovisno o njihovim ovlastima unutar Grada). Zanimaju li vas koje su druge prednosti registracije?

Česta pitanja

Registrirani korisnici imaju pristup novoj kategoriji "Pitanja i odgovori" gdje mogu postavljati nova pitanja i odgovarati na već postavljena pitanja. Postavljeno pitanje automatski će se i bez moderiranja prikazati u kategoriji Na svako pitanje mogu odgovarati svi registrirani korisnici.

Prijava Registracija