28. Ožujak 2019.

Obuka komunalnih redara – Jastrebarsko

Udruga gradova započinje sa serijom regionalnih obuka – seminara za komunalne redare. Prva se održava u četvrtak 28. ožujka u Jastrebarskom. Broj sudionika je ograničen, a predstavnicima gradova članova sudjelovanje je besplatno uz obaveznu registraciju.

Program obuke:

9.00 – 9.30
Registracija sudionika

9.30 – 10.15
Zakonska regulativa za postupanje komunalnog redarstva – Sonja Polonijo, savjetnica, Eko Murvica d.o.o.

10.15 – 11.00
Odluka o komunalnom redu – temelj za postupanje komunalnog redarstva – Koviljka Aškić, direktorica Eko-Adria d.o.o.

11.00 – 11.30
Komunikacijska rješenja za komunalne redare – Josip Džapo, predstavnik tvrtke Micro-link d.o.o.

11.30 – 12.00
Pauza za kavu

12.00 – 12.30
Nadzor komunalnog reda – videonadzor, uređaji i zakonska regulativa – Darko Gelo, predstavnik tvrtke Alarmautomatika d.o.o.

12.30 – 14.00
Prekršajni zakon i Zakon o općem upravnom postupku – primjeri rješenja, optužnih prijedloga i drugih akata – Matko Lovreta, pročelnik, Grad Makarska

14.00 – 14.30
Propisi o gospodarenju otpadom i komunalno redarstvo – Sonja Polonijo savjetnica, Eko Murvica d.o.o.

14.30 – 16.00
Ručak i druženje

Lokacija:

Hotel Princess, Cvetković 85B, Jastrebarsko

Datum:

28. ožujka 2019. godine

Prijave sudjelovanja:

Registrirani članovi Udruge gradova prijavu besplatnog sudjelovanja mogu obaviti jednim klikom u nastavku, a ostali mogu prijaviti sudjelovanje na seminaru e-mailom na info@udruga-gradova.hr (ime i prezime, kontakt e-mail)

Zašto biste se trebali registrirati na web stranicu Udruge gradova?