23. Listopad 2019.

Obuka komunalnih redara u Zadru

Nakon ljetne stanke nastavljamo s organizacijom i provedbom obuka namijenjenih komunalnim redarima, ali i drugim službenicima koji obavljaju poslove iz domene komunalnog gospodarstva.

Obuka se odražava 23. listopada u hotelu BORIK na adresi Ul. Majstora Radovana 7, 23000, Zadar.

Kava dobrodošlice
9.30 Početak obuke
9.30 – 10.15
Zakonska regulativa za postupanje komunalnog redarstva s naglaskom na gospodarenje otpadom – Sonja Polonijo, savjetnica, Eko Murvica d.o.o., Crikvenica
10.15 – 10.45
Odluka o komunalnom redu – temelj za postupanje komunalnog redarstva – Koviljka Aškić, direktorica, Eko-Adria d.o.o., Pula
10.45 – 11.15
Nadzor komunalnog reda – videonadzor, uređaji i zakonska regulativa – Dražen Keresteni, predstavnik tvrtke Alarmautomatika d.o.o., Rijeka
11.15 – 11.30
Profesionalna komunikacija s „teškim strankama“ – Goran Kauzlarić, konzultant i suradnik Udruge gradova, Zagreb

11.30 – 12.30 Ručak

12.30 – 14.00
Prekršajni zakon i Zakon o općem upravnom postupku – primjeri rješenja, optužnih prijedloga i drugih akata – Matko Lovreta, pročelnik, Grad Makarska
14.00 – 14.45
Primjena Zakona o općem upravnom postupku u praksi
Primjena Zakona o građevinskoj inspekciji s primjerima iz prakse
Postupanje komunalnih redara na pomorskom dobru – Blagodar Španja, voditelj Odsjeka komunalnog redarstva, Grad Vodice
14.45 – 15.00
Pitanja – odgovori

Sudjelovanje predstavnika iz gradova, članova Udruge gradova, ne naplaćuje se, no prethodna je registracija obavezna. Registrirajte se jednim klikom u nastavku ili e-mailom na info@udruga-gradova.hr (ime, prezime, funkcija i grad).

Sudjelovanje predstavnika iz općina omogućeno je uz uplatu kotizacije od 1.000 kn. Kotizacija za svakog sljedećeg predstavnika iz općina iznosi 500 kn. Prijave obavezne na info@udruga-gradova.hr (ime, prezime, funkcija i općina).

Zašto biste se trebali registrirati na web stranicu Udruge gradova?