15. Studeni 2017.

Obuka o održivom gospodarenju otpadom u Osijeku

Zadovoljstvo nam je pozvati Vas na radionicu o održivom gospodarenju otpadom u organizaciji Udruge Gradova i Grada Osijeka koja će se održati u srijedu, 15. studenog 2017. u Vijećnici Osječko-baranjske županije (Županijska 4, Osijek) s početkom u 9:00.

Obuka je namijenjena tijelima gradske vlasti i upravnim tijelima, ali i udrugama, mjesnim odborima, predstavnicima komunalnih društava te svim zainteresiranima za problematiku otpada, zaštite okoliša i prirode i očuvanje (zdrave) životne sredine.

Obuka se zasniva na dva aktualna i vrlo konkretna modula od kojih je prvi posvećen zakonodavnom okviru i financiranju te precizira koje su obveze gradova u smislu gospodarenja otpadom, u skladu sa standardima i normama Europske unije te vrlo konkretno predstavlja načine i mogućnosti financiranja. Drugi se modul sastoji od prikaza koncepcija i rezultata najboljih praksi gradova koji prednjače u Hrvatskoj.

Obuka je besplatna a provode ju istaknuti praktičari s dugogodišnjim iskustvom u problematici gospodarenja otpadom.

Molimo da popunite prijavnicu i dostavite na okolis@osijek.hr najkasnije do 13. studenog 2017.

Za dodatne informacije molimo kontaktirajte gđu Sonju Kovač, stručnu suradnicu u Upravnom odjelu za komunalno-stambeno gospodarstvo, promet i zaštitu okoliša na 031 229 284.

OSIJEK – 15.11.17. Raspored
OSIJEK – 15.11.17. Prijavnica

Zašto biste se trebali registrirati na web stranicu Udruge gradova?