Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Više informacija

Zatvori

15. Studeni 2017.

Obuka o održivom gospodarenju otpadom u Osijeku

Zadovoljstvo nam je pozvati Vas na radionicu o održivom gospodarenju otpadom u organizaciji Udruge Gradova i Grada Osijeka koja će se održati u srijedu, 15. studenog 2017. u Vijećnici Osječko-baranjske županije (Županijska 4, Osijek) s početkom u 9:00.

Obuka je namijenjena tijelima gradske vlasti i upravnim tijelima, ali i udrugama, mjesnim odborima, predstavnicima komunalnih društava te svim zainteresiranima za problematiku otpada, zaštite okoliša i prirode i očuvanje (zdrave) životne sredine.

Obuka se zasniva na dva aktualna i vrlo konkretna modula od kojih je prvi posvećen zakonodavnom okviru i financiranju te precizira koje su obveze gradova u smislu gospodarenja otpadom, u skladu sa standardima i normama Europske unije te vrlo konkretno predstavlja načine i mogućnosti financiranja. Drugi se modul sastoji od prikaza koncepcija i rezultata najboljih praksi gradova koji prednjače u Hrvatskoj.

Obuka je besplatna a provode ju istaknuti praktičari s dugogodišnjim iskustvom u problematici gospodarenja otpadom.

Molimo da popunite prijavnicu i dostavite na okolis@osijek.hr najkasnije do 13. studenog 2017.

Za dodatne informacije molimo kontaktirajte gđu Sonju Kovač, stručnu suradnicu u Upravnom odjelu za komunalno-stambeno gospodarstvo, promet i zaštitu okoliša na 031 229 284.

OSIJEK – 15.11.17. Raspored
OSIJEK – 15.11.17. Prijavnica

Morate biti prijavljeni u sustav da bi se mogli registrirati za sudjelovanje na događanju

Zašto biste se trebali registrirati na web stranicu Udruge gradova?

Ukoliko niste registrirani i prijavljeni na web stranicu Udruge gradova nećete imati pristup svim objavljenim vijestima, najavama događanja (konferencije, seminari, edukacije itd.), izdvojenim tekstovima natječaja za dodjelu bespovratnih sredstava jedinicama lokalne samouprave te recentnim medijskim objavama vezanim za lokalnu samoupravu.

Registrirati se mogu samo dužnosnici i službenici gradova koji su članovi Udruge gradova u RH.

Besplatno se registrirajte

Besplatno se registrirajte

Registrirani korisnici imaju pristup većini naših zaštićenih materijala (ovisno o njihovim ovlastima unutar Grada). Zanimaju li vas koje su druge prednosti registracije?

Česta pitanja

Registrirani korisnici imaju pristup novoj kategoriji "Pitanja i odgovori" gdje mogu postavljati nova pitanja i odgovarati na već postavljena pitanja. Postavljeno pitanje automatski će se i bez moderiranja prikazati u kategoriji Na svako pitanje mogu odgovarati svi registrirani korisnici.

Prijava Registracija