12. Prosinac 2017.

Obuka o održivom gospodarenju otpadom u Varaždinu

Nakon obuka organiziranih u Drnišu te Osijeku sa zadovoljstvom vas pozivamo na radionicu o održivom gospodarenju otpadom u organizaciji Udruge Gradova i Grada Varaždina koja će se održati u utorak 12. prosinca 2017. u Palači Herzer u Varaždinu, Franjevački trg 10 s s početkom u 9 sati.

Obuka je namijenjena tijelima gradske vlasti i upravnim tijelima, ali i udrugama, mjesnim odborima, predstavnicima komunalnih društava te svim zainteresiranima za problematiku otpada, zaštite okoliša i prirode i očuvanje (zdrave) životne sredine.

Obuka se zasniva na dva aktualna i vrlo konkretna modula od kojih je prvi posvećen zakonodavnom okviru i financiranju te precizira koje su obveze gradova u smislu gospodarenja otpadom, u skladu sa standardima i normama Europske unije te vrlo konkretno predstavlja načine i mogućnosti financiranja. Drugi se modul sastoji od prikaza koncepcija i rezultata najboljih praksi gradova koji prednjače u Hrvatskoj.

Obuka je besplatna, a provode ju istaknuti praktičari s dugogodišnjim iskustvom u problematici gospodarenja otpadom.

Prijava sudjelovanja je obavezna putem info@udruga-gradova.hr

2017. okvirni_program_novo

Zašto biste se trebali registrirati na web stranicu Udruge gradova?