10. Lipanj 2019.

Obuka za komunalne redare – Pula

Obuka za komunalne redare održava se 10.6.2019. u Puli. Dodatne obuke održavaju se u Osijeku, Zagrebu i Šibeniku.

Točna lokacija obuke: Hotel Park Plaza Histria, Marina Wing, dvorana: Veruda

OKVIRNI PROGRAM OBUKA:

Kava dobrodošlice

9.30 Početak obuke

9.30 – 10.15
Zakonska regulativa za postupanje komunalnog redarstva s naglaskom na gospodarenje otpadom – Sonja Polonijo, savjetnica, Eko Murvica d.o.o., Crikvenica

10.15 – 10.45
Odluka o komunalnom redu – temelj za postupanje komunalnog redarstva – Koviljka Aškić, direktorica, Eko-Adria d.o.o., Pula

10.45 – 11.15
Nadzor komunalnog reda – videonadzor, uređaji i zakonska regulativa – Darko Gelo, predstavnik tvrtke Alarmautomatika d.o.o., Rijeka

11.15 – 11.30
Pauza za kavu

11.30 – 11.45
Profesionalna komunikacija s „teškim strankama“ – Goran Kauzlarić, konzultant i suradnik Udruge gradova, Zagreb

11.45 – 13.15
Prekršajni zakon i Zakon o općem upravnom postupku – primjeri rješenja, optužnih prijedloga i drugih akata – Matko Lovreta, pročelnik, Grad Makarska

13.15 – 14.00
Primjena Zakona o općem upravnom postupku u praksi
Primjena Zakona o građevinskoj inspekciji s primjerima iz prakse

(Postupanje komunalnih redara na pomorskom dobru) – Blagodar Španja, voditelj Odsjeka komunalnog redarstva, Grad Vodice

14.00 – 15.30
Ručak

Sudjelovanje predstavnika iz gradova, članova Udruge gradova, ne naplaćuje se, no prethodna je registracija obavezna. Registrirajte se jednim klikom u nastavku ili e-mailom na info@udruga-gradova.hr (ime, prezime, funkcija i grad).

Sudjelovanje predstavnika iz općina omogućeno je uz uplatu kotizacije od 1.000 kn. Kotizacija za svakog sljedećeg predstavnika iz općina iznosi 500 kn. Prijave obavezne na info@udruga-gradova.hr (ime, prezime, funkcija i općina).

Dodatne obuke održat će se u Osijeku 12.06., u Zagrebu 14.06. te u Šibeniku 18.06.

Zašto biste se trebali registrirati na web stranicu Udruge gradova?