13. Listopad 2017.

„Pametne jedinice lokalne samouprave i energetski učinkovite industrije“ – događanje

Veleposlanstvo Kraljevine Danske u Republici Hrvatskoj poziva predstavnike gradova na tematski događaj pod nazivom „Pametne jedinice lokalne samouprave i energetski učinkovite industrije“ koji će se održati u hotelu Dubrovnik, u Zagrebu, 13. listopada 2017.

Prema navodima Veleposlanstva, cilj događaja je inspirirati razvoj lokalnih jedinica samouprave. U tu svrhu u Republiku Hrvatsku dolazi jedan od predvodnika pametnih gradova u Kraljevini Danskoj, gradonačelnik Albertslunda (šireg Kopenhagena), gospodin Steen Christiansen, koji će na svom primjeru pokazati najbolje smjernice uspješne lokalne jedinice samouprave s mnoštvom inovativnih rješenja: GATE21, DOLL, LOOP CITY, itd.

Program događaja sastoji se od tematskih panel diskusija hrvatskih i danskih predstavnika lokalnih jedinica samouprave i poduzeća, primjera iz prakse i razmjene iskustava.

Programme frame Croatia

Ulaz je besplatan, broj mjesta je ograničen pa je sudjelovanje moguće uz obveznu prethodnu registraciju na www.urbandanish.solutions.

Zašto biste se trebali registrirati na web stranicu Udruge gradova?