26. Siječanj 2018.

Porezna konferencija 2018 [Zagreb]

Cilj konferencije je potaknuti razmjenu ideja i mišljenja te pružanje praktičnih preporuka za unapređenje poreznog sustava Republike Hrvatske kroz dijalog glavnih sudionika i predstavnika poreznih obveznika i države. Konferencija je namijenjena svim javnim i privatnim tvrtkama, poslovnim savjetnicima, ekonomistima i pravnicima, akademskoj zajednici, Vladinim i nevladinim organizacijama.

Okvirni program konferencije:

9:00 – 9:10 Otvaranje konferencije
9:10 – 9:30 Pozvano predavanje – Izazovi porezne politike u Hrvatskoj – Dr.sc. Zdravko Marić, Ministarstvo financija RH
9:30 – 10:45 Panel 1. Porezna struktura u Hrvatskoj: odnos oporezivanja rada, kapitala i potrošnje
11:15 – 12:15 Panel 2. Porez na nekretnine: u čemu je problem?
12:30 – 13:30 Panel 3. Oporezivanje potrošnje: mogućnosti i ograničenja

Više detalja možete pronaći na linku Porezna konferencija

Zašto biste se trebali registrirati na web stranicu Udruge gradova?