25. Siječanj 2019.

Porezna konferencija 2019

Ekonomski fakultet Zagreb i Deloitte d.o.o. organiziraju Poreznu konferenciju 2019 – utjecaj porezne politike na inovacije i razvoj. Zainteresirane molimo da se jave u ured Udruge gradova za besplatnu kotizaciju. Broj kotizacija je ograničen.

Cilj konferencije je potaknuti razmjenu ideja i mišljenja te pružanje praktičnih preporuka za unapređenje poreznog sustava Republike Hrvatske kroz dijalog glavnih sudionika i predstavnika poreznih obveznika i države. Konferencija je namijenjena svim javnim i privatnim tvrtkama, poslovnim savjetnicima, ekonomistima i pravnicima, akademskoj zajednici, Vladinim i nevladinim organizacijama.

Konferencija se održava pod pokroviteljstvom Ministarstva financija, programski partner konferencije je Institut za javne financije.

Detalje o konferenciji pogledajte ovdje

Zašto biste se trebali registrirati na web stranicu Udruge gradova?