08. Studeni 2019.

Primjena Zakona o općem upravnom postupku – donošenje rješenja i zaključaka, primjeri žalbe i drugih podnesaka – Uredsko poslovanje u novoj praksi – načela

Termin održavanja radionice: 8. studenog 2019. u 9:30 sati

Mjesto održavanja radionice: Hotel Central, Ulica Kneza Branimira 3, Zagreb

>> PROGRAM

>> PRIJAVNICA

Predavač: Štefanija Kasabašić, dipl. iur., savjetnica pučke prabraniteljice u m.

Voditeljica radionice: Davorka Foretić, dipl. iur., urednicaaknada za radionicu iznosi 700,00 kn + PDV po sudioniku.

Pogodnost za sudionike iz iste tvrtke:
Prijavljeni sudionici iz iste tvrtke imaju pravo na popust od 10% po sudioniku, te plaćaju kotizaciju u iznosu od 630,00kn + PDV po sudioniku

Naknada uključuje sudjelovanje na radionici, tiskani program, radni materijal i pribor, tiskana izlaganja predavača, potvrdu o sudjelovanju, napitak i brunch za vrijeme stanke

Naknada se uplaćuje unaprijed na transakcijski račun Town Sight j.d.o.o. broj HR20 240700 011005 24542 poziv na broj: prikazan na prijavnici, najkasnije dan prije održavanja radionice.

Zašto biste se trebali registrirati na web stranicu Udruge gradova?